IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
268 , 00 kr.
335 , 00 kr.
Samfundsfag niveau C

Samfundsfag niveau C

Grundbog

Trojkas undervisningsmateriale til samfundsfag C er i overensstemmelse med bekendtgørelse og fagbilag fra 2015 for fagområdet samfundsfag, niveau C, og materialet er udarbejdet med henblik på anvendelse i undervisningen på EUD og EUX.

        Grundbog
        Cases og opgaver
        E-læringsmateriale på bogens website
 
Grundbogen udgives som trykt papirbog og digital e-bog.

Cases og opgaver udgives som digital e-bog.

Licenser til DIGITALE e-bøger bestilles i webshoppen og læses på praxisOnline.

Ny bruger på praxisOnline oprettes HER.

Samfundsfag, niveau C, 1. udgave omfatter grundbog, opgavebog med cases og opgaver samt e-læringsmateriale på bogens website.

Adgang til e-læringsmaterialet fås ved henvendelse til kundeservice.

Bogens kapitler er emneopdelt og er dermed velegnet til både holdundervisning og projektorienteret undervisning.

Vi har bestræbt os på at præsentere stoffet på en interessevækkende og motiverende måde. Samtidig har vi anvendt en række centrale teorier og modeller. Vi har realiseret vore pædagogiske intentioner ved at anvende varierende grafiske fremstillinger. De mange figurer og fotos i farver vil medvirke til at engagere eleverne i faget. Desuden har vi anvendt mange praktiske eksempler.

Den tilhørende opgavebog tilbyder et bredt udbud af cases og opgaver med henblik på at skabe en varieret og motiverende undervisning. Vi har lagt vægt på at udarbejde cases og opgaver, der perspektiverer og udbygger grundbogens indhold. Herved sikres elevernes fortsatte læring.

Væsentlige ændringer i samfundsmæssige forhold, fx folketingsvalg, kan gøre indholdet uaktuelt i løbet af kort tid. Dette har vi forsøgt at imødekomme ved at lægge opdateringer på bogens website.

Det er muligt at downloade grundbogens figurer fra bogens website med e-læringsmateriale. For undervisere er der adgang til vejledning til løsning af cases og opgaver. Det sidste kræver adgangskode, som undervisere kan få udleveret ved personlig henvendelse via telefon eller mail til forlaget.

Juni 2015
Hans Henrik Jacobsen
Jørgen Sauer

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
Udg. dato:
01. maj 2021

ISBN:
9788729001089
Udgave: 1 Fag: Samfundsfag Niveau: C Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis Redaktør: Jeanne Nielsen
335 , 00 kr.
268 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution