Om Praxis

Om Praxis

 

Vi fortsætter over 100 års udvikling ... 

Nye generationer kræver nye stærke læremidler, der matcher fremtidens behov. 

Praxis startede oprindeligt som Erhvervsskolernes Forlag tilbage i år 1900. Virksomheden har derfor en lang historie, og ikke mindst en stor viden, erfaring og indsigt i uddannelsessektoren. 

I årenes løb er flere forretningsområder kommet til. Derfor udvikler og producerer Praxis i dag læremidler og digitale løsninger til et langt bredere felt, end vi har gjort tidligere. Det betyder, at vi har produkter, services og løsninger til både ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og det private marked. 
Fælles for aktiviteterne i Praxis er, at det primært handler om udvikling af læremidler, fagstof og digitale løsninger i høj kvalitet til områder som: EUD10/10. klasser, erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser,  efteruddannelser og det private marked. 

 

I 2014 fusionerede vi med it-læringsvirksomheden itai A/S. Derfor er vi i dag så meget mere end et traditionelt forlag. Fokus er at udvikle produkter, der bedst muligt matcher formål og målgruppe, uanset om det er på papir eller digitalt, ligesom vi indgår i store udviklingsprojekter sammen med organisationer, regioner, uddannelsesinstitutioner o.l. Vores produktportefølje rummer såvel papirbøger, eBog+® og webBøger® som apps, softwareløsninger, printløsninger, skræddersyede løsninger og udviklingsprojekter. 

 

Praxis er i dag en del af Egmont, som er Danmarks største mediekoncern. Vi bor i Vognmagergade i det centrale København sammen med Egmonts øvrige virksomheder, der tæller blandt andre Lindhardt og Ringhof, Saga, Akademisk Forlag, Alinea, GoTutor (herunder ) og Ordblindetræning
 

Egmont har fortalt historier i over 100 år, laver film i Oscarklasse og fortæller historier gennem nyheder, bøger og magasiner. Egmont er også en fond, som hvert år giver næsten 100 millioner kroner til børn og unge, der har det svært. 
 

Praxis er med sin markedsafdeling, redaktører, softwareafdeling og digitale printcenter i stand til at gennemføre den fulde proces fra idé til færdigt produkt. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil i dialog med os om vores produkter, et potentielt samarbejde, en idé til en bog eller andet. 

Praxis er et aktieselskab ejet af nonprofit-organisationerne Praxis-Fonden og Egmont Fonden.