IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Bliv inspireret

Bliv inspireret
Lyt, læs og se webinarer, masterclasses, artikler og podcasts fra Praxis.

Artikel
Let's talk about sex

Fra det kommende skoleår er seksualundervisning et lovkrav. Men rammerne er op til de individuelle uddannelsesinstitutioner at fastlægge. Vi har bedt fire elever og én ekspert sætte ord på, hvordan deres ideelle seksualundervisning ser ud.

Nyheder
Læs, lyt og se det nyeste fra Praxis

Hvad skal vi med skolen, når vi har ChatGPT?

Aalborg Handelsskole sætter sex på skemaet

Aalborg Handelsskole sætter sex på skemaet

Fra august 2023 bliver seksualundervisning obligatorisk på alle landets gymnasier. Det er dog op til den enkelte institution at massere emner som samtykke, prævention og sexsygdomme ind i organisationen. I denne artikel bliver du klogere på, hvordan Aalborg Handelsskole griber opgaven an.

Let's talk about sex

Let's talk about sex

Fra det kommende skoleår er seksualundervisning et lovkrav. Men rammerne er op til de individuelle uddannelsesinstitutioner at fastlægge. Vi har bedt fire elever og én ekspert sætte ord på, hvordan deres ideelle seksualundervisning ser ud.

Anglicismer i klasseværelset: Go eller no go?

Anglicismer i klasseværelset: Go eller no go?

Engelsk sniger sig ind i dansk med hastige skridt. Sprogforsker mener ikke, vi skal være bekymrede for udviklingen. Det handler om at have et rigt sprog at kunne kommunikere med. Gymnasielærerne er mere tøvende. Hvor tolerant er du selv?

 

 

Masterclass

Viden i en klasse for sig 

 

Få den nyeste viden om aktuelle emner formidlet af skarpe undervisere og forskere. Vi har masterclasses til biologi, informatik, naturgeografi, historie, samfundsfag, matematik, idræt, kemi og fysik, afsætning og innovation.

Find alle masterclasses her

 

 

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Masterclass
Se eller gense masterclasses

Masterclass: Fra hobby til global iværksættersucces

Masterclass: Fra hobby til global iværksættersucces

Mikkel Bjergsø startede med at brygge øl i sit køkken på Vesterbro. I dag er Mikkeller en succesfuld international virksomhed. Hør om Mikkels valg af virksomhedskoncept og handlingsparametre, og om hvordan kreativitet og tidens strømninger har etableret Mikkeller som førende bryggeri i verden.

Masterclass: Krig og medmenneskelighed

Masterclass: Krig og medmenneskelighed

Perspektiver på krig: Hvad betyder det, når krig ikke bare udkæmpes på slagmarken, men også i cyberspace? Det belyser vi i denne gratis Masterclass+, der giver perspektiver på krig, krigens regler og hybrid krigsførsel. Vi har udviklet den sammen med Røde Kors for at give inspiration til din undervisning.  

Masterclass: Ny viden om rummet - nede på jorden

Masterclass: Ny viden om rummet - nede på jorden

Hvor er vi nu? - en samtale med Anja C. Andersen. Hør om de største erkendelser indenfor astrofysikken de seneste 30 år og få ideer til din undervisning - også på fysik c-niveau. 

Masterclass: Forstå forsvarsforbeholdet

Masterclass: Forstå forsvarsforbeholdet

Vi skal stemme om forsvarsforbeholdet den 1. juni 2022. Få kortlagt det politiske område, det historiske perspektiv, og få svar på, hvad det vil medføre, hvis Danmark træder ud af forbeholdet.

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution