IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
205 , 00 kr.
256 , 25 kr.
Mejeriproduktion

Mejeriproduktion

Bogen giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig.

Indhold

Mælkens sammensætning

Mælkens varmebehandling

Rengøring

Hygiejne

Smørproduktion

Osteproduktion

Produktion af konsummælksprodukter

Iskrem

Mælkekonserves

Stikord

Forord

Bogen Mejeriproduktion er skrevet til undervisning i faget af samme navn, direkte til brug i uddannelsen som mejerist og mejerioperatør, Den bruges i stor udstrækning på uddannelsens grundforløb samt delvis i hovedforløb 1 og hovedforløb 2. Vil man vide mere om mejeribrug på et grundlæggende niveau, kan bogen også have interesse.
I forhold til sidste udgave er der kun sket forholdsvis få ændringer i teksten, da der er tale om meget grundlæggende lærebogsstof, men ændringer i lovgivningen, f.eks. i forbindelse med hygiejne og mærkning af ost, er medtaget. Til gengæld er der sket en større revision på billeddelen, hvor mange af de gamle illustrationer er erstattet af nye i en mere overskuelig kvalitet, ligesom enkelte ukurante billeder/tegninger er udeladt.

Dalum, sommeren 2003

Paul Stein Jensen
Dalum Tekniske Skole

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2003

ISBN:
9788778814111
Udgave: 3 Fag: Mejeri Niveau: Hovedforløb-Grundforløb Forlag: Praxis
256 , 25 kr.
205 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx