IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
294 , 00 kr.
367 , 50 kr.
Omdannelser i ost under syrning og modning

Omdannelser i ost under syrning og modning

Omdannelser i ost under syrning og modningkan bruges i faget mejerikemi under mejeribrugsstudiet ved Mejeri- og Levnedsmiddelinstituttet. Materialet kan også anvendes af læsere som aktivt beskæftiger sig med ost og ostefremstilling.

Bogen giver en forståelse for de kemiske, fysiske og mikrobiologiske/enzymatiske processer, der forløber i en ost fra fremstillingsdagen og under lagring og modning.

Det er en forudsætning, at læseren har et grundlæggende praktisk/teoretisk kendskab til ostefremstilling svarende til mejeribrugsstudiets forpraktik/mejeribrugets lærlinguddannelse. Læseren forventes også at have et grundlæggende kendskab til mikrobiologi, herunder syrevækkerbakteriologi og -teknologi.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
214 sider
Udg. dato:
01. jul. 2007

ISBN:
9788778818997
Udgave: 2 Fag: Mejeri Niveau: Hovedforløb Uddannelse: EUD Forlag: Praxis Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
367 , 50 kr.
294 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution