IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
140 , 00 kr.
175 , 00 kr.
Logistik og supply chain management, 4. udgave

Logistik og supply chain management, 4. udgave

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Trojkas lærebog Logistik & Supply Chain Management, 4. udgave. Lærebogen har et stort og trofast publikum, og er således med årene blevet en klassiker inden for mange mellemlange og lange uddannelser, hvor logistik og supply chain management indgår som en større eller mindre del af uddannelsen.

Lærebogens kernestof behandles i overensstemmelse med studieordninger på KVU- og AU-uddannelser. Bogen er velegnet til markedsføringsøkonom, handelsøkonom, logistikøkonom, serviceøkonom, akademiøkonom/merkonom, HA, HD og andre videregående uddannelser, hvor logistik og supply chain
management indgår i uddannelsesforløbet.

Bogen er populær blandt undervisere og studerende i kraft af sin let forståelige og pædagogiske tilgang, høje faglighed og mange anvendeligelige figurer og eksempler. Bogen giver med det udgangspunkt gode muligheder for diskussioner og tilegnelse af fagets emneområder, teorier og modeller.

Bogen er baseret på relevante og anvendelsesorienterede teorier, modeller og styringsværktøjer. Der fokuseres på såvel det ledelsesmæssige som det operationsanalytiske aspekt. Hvert kapitel indeholder flere praktiske cases og eksempler, der kobler teori og praksis sammen. Efter hvert kapitel er der flere afsluttende diskussionsspørgsmål. Det er tilstræbt at anvende original litteratur^baseret på den nyeste forskning. Hvor der ikke er angivet kilde i figurer,
er det egen tilvirkning.

Denne nye 4. udgave er en videreudvikling af forlagets tidligere udgave. I forhold til tidligere udgaver, er bogens omfang og ikke mindst antallet af emner, der behandles, blevet reduceret en smule. Bogen indeholder nu 11 centrale kapitler, der alle er grundlæggende men også særdeles aktuelle i forhold til at forstå og praktisere logistik og supply chain management.

Fagområdet logistik og supply chain management har gennem de seneste år være inde i en rivende udvikling, specielt inden for bæredygtighed, digitalisering og robuste forsyningskæder. I den nye udgave af bogen har disse emner derfor også fået en mere fremtrædende plads, og nyere modeller og teorier er blevet tilført lærebogen. Således indeholder den nye udgave en kombination af gamle kapitler, der er blevet opdateret, og en række nye kapitler, der har fået tilført nyt materiale, eksempler og teori.

Undervisningsmaterialet omfatter foruden lærebogen en opgavesamling med cases og opgaver samt online materiale på bogens webside på Trojka.dk. Det er bl.a. muligt at downloade PowerPoints med alle lærebogens figurer. Gå ind på http://www.trojka.dk/ – Vælg ONLINE TROJKA og klik på iTrojka – klik derefter på ikon/billede med bogens forside.

April 2022
Kim Sundtoft Hald og Diana Cordes Feibert

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
384 sider
Udg. dato:
12. sep. 2022

ISBN:
9788729010876
Udgave: 4 Niveau: Kort videregående uddannelse Uddannelse: Videregående Forlag: Praxis Redaktør: Trojka
Når du køber en tidsubegrænset privatlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges én gang. Køber du flere privatlicenser, modtager du flere aktiveringskoder, der alle kan bruges én gang.
175 , 00 kr.
140 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution