IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
299 , 00 kr.
373 , 75 kr.
Aktiv fysik C, 2. udg.

Aktiv fysik C, 2. udg.

Log på praxisOnline med dit UNI-login, og få et gratis lærereksemplar.

Den digitale udgave af denne titel indgår i fagpakken til Fysik.

Ekstramateriale til Aktiv Fysik C findes her.

Aktiv Fysik C, 2. udg., er en forbedret version af 2010-udgaven, skrevet til gymnasiets fysik C-niveau efter 2017-reformen. Teksten er revideret og opdateret, og indholdet er samtidig blevet omstruktureret, så bogen er let og overskuelig for elever og lærere at anvende.

Aktiv Fysik C består af fire dele. De tre første dele indeholder en række korte artikler inden for hovedområderne: 1. ENERGI OG STOF, 2. LYS OG LYD og 3. FYSIKKENS VERDENSBILLEDE. I hver af disse artikler er omdrejningspunktet en problemstilling, som giver eleverne mulighed for at arbejde i dybden med kernestoffet. Den undersøgende tilgang afspejles i overskrifter som: “Kan man tørre tøj i frostvejr?”, “Hvorfor forbyder man glødepærer?” og ”Exoplaneter - er vi alene?” Sidste del af bogen er et tematisk opdelt leksikon med regneeksempler og illustrationer, kaldet FYSIKKEN BAG. Her kan du slå op og læse om begreber og se eksempler på, hvordan formlerne anvendes. Der er også en formelsamling med oversigter over f.eks. enheder og præfixer.

Bogens opdeling viser, hvordan de relativt få fysiske begreber og teorier i FYSIKKEN BAG kan bruges til at forstå centrale dele af den verden, der omgiver os. Eleven vil således veksle mellem arbejdet med fysikken i en praktisk kontekst i artiklerne og den teoretiske forståelse af kernebegreberne i leksikonets opslag. I starten af hver artikel er der henvisninger til, hvilke begreber der er i spil, og hvor man kan læse mere om dem i FYSIKKEN BAG.

Aktiv fysik lægger op til, at lærer og elever i fællesskab udvælger, hvilke af bogens titler, de vil arbejde med. Det er tilstrækkeligt at udvælge 1-2 artikler inden for hver tematisk sammenhæng for at dække kernestoffet i C-niveauets læreplan.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
23. nov. 2017

ISBN:
9788757139570
Udgave: 2 Fag: Fysik Niveau: C Uddannelse: EUX,HF,HTX,STX,HF,EUX Forlag: Praxis Redaktør: Iben Stampe Sletten
373 , 75 kr.
299 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 

 

Fagpakke til Fysik C

Bogen indgår også i den helt nye fagpakke.

Læs mere om fagpakken

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution