IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
81 , 00 kr.
101 , 25 kr.
Verden, eBog+

Verden, eBog+

Det 20. og 21. århundrede

Verden. Det 20. og 21. århundrede tager udgangspunkt i verden som den så ud i år 1900. Bogen tager udgangspunkt i væsentlige udviklingstræk fra 1800-tallet - liberalismen, industrialiseringen, socialismen, nationalismen og imperialismen. Den behandler nøje udvalgte historiske begivenheder og sammenhænge i det 20. og 21. århundrede, der til sammen skaber grundlag for at forstå verden i dag.

Verden. Det 20. og 21. århundrede er kronologisk opbygget og inddelt i 12 kapitler, der hver især tager afsæt i centrale historiske begivenheder og tendenser i perioden. Emner, der overskrider den snævre periodeinddeling eller går på går på tværs af kronologien, bliver behandlet tematisk i bogen.  Hvert kapitel suppleres med en lang række relevante kilder til belysning af perioden.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
11. maj 2015

ISBN:
9788770666213
Udgave: 1 Fag: Historie Niveau: A - C-C Uddannelse: EUX,HF,HTX,HHX,STX Forlag: Praxis Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
101 , 25 kr.
81 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution