Read
    Link
    
  
Læs et uddrag
  Tjenerbogen
Bog
      
    669,00 kr.
  
    
    836,25 kr.
  
    
      eBog+
              Flere varianter
          
    
              Fra
            
            
    
  
  
      
    
  
    134,00 kr.
  
    
    167,50 kr.
  
    
      Institutionslicens, tidsubegrænset elev
          
  
  
      
Log ind som institution for at købe dette produkt.
Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode.
Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode.
Unilogin
    669,00 kr.
  
    
    836,25 kr.
  
    
      Privatlicens, 1/2-årig
          
  
  
      
Når du køber en 1/2-årig privatlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges én gang. Køber du flere privatlicenser, modtager du flere aktiveringskoder, der alle kan bruges én gang. Licensen løber et halvt år fra købsdatoen.
    134,00 kr.
  
    
    167,50 kr.
  
    
      Institutionslicens, tidsubegrænset lærer
          
  
  
      
Log ind som institution for at købe dette produkt.
Når du køber en tidsubegrænset lærerlicens, modtager du en aktiveringskode.
Når du køber en tidsubegrænset lærerlicens, modtager du en aktiveringskode.
Unilogin
    669,00 kr.
  
    
    836,25 kr.
  
    
    669,00 kr.
  
    
    836,25 kr.
  
    - Beskrivelse
 - Yderligere info
 - Downloads
 
Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde.
Bogen er inddelt i følgende kapitler:
- Klassisk gastronomi
Læseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté Stroganoff? - Moderne gastronomi
Hvad forstås ved molekylær gastronomi, hvad er sødskærm, og er salt ikke bare salt? Kapitlet beskriver, hvordan moderne gastronomi er opstået, og gennemgår nye råvarer, tilberedningsmetoder og anretningsformer. - Menu- og vinlære
Lær at sammensætte den perfekte menu. Hovedtemaet er retternes rækkefølge, og hvilke drikkevarer der skal ledsage. Derudover gennemgås dagens måltider, specialkost og egnsretter. - Praktisk tjenerarbejde
Her gives anvisning på opdækning til mange forskellige serveringer samt et indblik i servietfoldning og blomsterdekoration. - Salg, service og gæstebetjening
Hvordan gæsten oplever et restaurantbesøg, afhænger ofte af tjeneren. Derfor skal tjeneren vide noget om blandt andet gæstepsykologi og markedsføring. - Branchekendskab
Gør det lettere at regne den ud. Det handler om kalkulation, færdighedsregning, betalingsmidler og branchejura. 
Bogen er i stort format, spækket med illustrationer og med stift bind.
280
          9788757129007
          Katrine Mølgaard Andersen
              Praxis Forlag A/S
          04
          Tjenerbogen
          Tjener
              Hovedforløb
              EUD
          Gymnasiale uddannelser
          EUX