IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
174 , 00 kr.
217 , 50 kr.
Fra penselstrøg til print

Fra penselstrøg til print

Skiltefagets historie

Bogen anvendes i skiltefaget.

Skiltefaget er et lille fag, men derfor er det langt fra usynligt. Tværtimod er det et fag, vi alle har gavn og glæde af i hverdagen – blot uden at bemærke det. På forretninger, gader og stræder, lastbiler og busser, i parker og ved seværdigheder, ja, overalt møder vi informationer, der står en skiltemaler bag.

Gennem århundreder har skiltefaget være et traditionelt håndværk med pensel og skrivestok som vigtigste værktøjer, men de seneste 60-70 år har faget ændret sig radikalt. Hvordan og hvorfor denne forandring er sket, beskrives på underholdende og illustrativ vis i Fra penselstrøg til print. For at de gamle håndværksmæssige færdigheder og metoder ikke skal gå tabt, er en del teknikker tilmed beskrevet.

Bogen er en hyldest til det gode håndværk og de personer, der har været med til at profilere og udvikle skiltefaget gennem tiderne. Det slås fast, at godt håndværk er mere end faglig kunnen – det er også sans for design, detaljen og kundens ønsker.

Der findes ikke mange historiske bøger om håndværk skrevet af håndværkere selv. Denne bog er en undtagelse. Den er skrevet af en passioneret skiltemaler, som gennem mere end 50 år har arbejdet engageret med og for sit fag.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2010

ISBN:
9788770821872
Udgave: 1 Uddannelse: EUD Forlag: Praxis Redaktør: Heidi Parsberg Madsen
217 , 50 kr.
174 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution