IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
245 , 00 kr.
306 , 25 kr.
Flere sider af KS. Grundbogen, 2. udg.

Flere sider af KS. Grundbogen, 2. udg.

Flere sider af KS – Grundbogen  er tilpasset det nye KS og skrevet direkte til eleverne i HF og på VUC. Den giver mulighed for faglig fordybelse i de tre fag historie, samfundsfag og religion - og åbner samtidig for tværfagligt samarbejde mellem fagene.

Bogens metodeafsnit er opdelt i klare områder fra hvert af de tre fag: kildekritik, kvantitative og kvalitative undersøgelser og fagbegreber fra religion.

Bogen falder derpå i tre dele:

HISTORIE præsenterer en verdenshistorisk oversigt.
SAMFUNDSFAG præsenterer sociologi, politik og økonomi.
RELIGION præsenterer kristendom og islam og dertil religionskritik og religionsvidenskab – samt et afsnit om, hvad religion er.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
224 sider
Udg. dato:
06. aug. 2017

ISBN:
9788770821476
Udgave: 2 Fag: Kultur- og samfundsfaggruppen, KS, Samfundsfag, Historie, Religion Niveau: A-C Forlag: Praxis Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
306 , 25 kr.
245 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx