IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
30 , 00 kr.
37 , 50 kr.
Evig Energi? - solceller

Evig Energi? - solceller

Fysikforlaget (LMFK)

Evig Energi? – solceller er skrevet til Fysik B på gymnasialt niveau. De få matematiske forudsætninger, der kræves, muliggør, at bogen også kan læses på C–niveau, men kapitel 3 kræver en vis abstraktionsevne af læseren og egner sig ikke til den indledende undervisning i 1g. Til gengæld kan det gerne læses i forårssemestret. Tillægget bagerst supplerer, så kernestoffet i ellære dækkes på B–niveau. På bogens hjemmeside, evig-energi.fys.dk, findes der uddybende materiale, der også kan udfordre eleverne på Fysik A. Tre bøger, Brændselsceller og brintsamfundet, Solceller samt Evighedsmaskiner er samlet under en fælles betegnelse, Evig energi? Man ser både eksempler på kreativ snilde, teoretiske modeller og naturlovene bag udfoldelsen af menneskets virkelyst.

Der er ingen teoretiske hindringer for, at solceller kan blive mere end fem gange så ef-fektive som de almindelige siliciumceller er i dag. Udviklingspotentialet, som kan udnyttes, hvis det er økonomisk rentabelt, er altså enormt. “Kun” gode idéer mangler. Mit formål med denne bog er derfor dobbelt. At lære eleverne om solceller og at inspirere dem til, at deres generation tager udfordringen op, så menneskeheden kan få udstrakt glæde af solen som en ren energikilde.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
62 sider
Udg. dato:
29. sep. 2021

ISBN:
9788729005636
Udgave: 2 Fag: Fysik Niveau: A - C-A-C Uddannelse: STX,HTX,HF Forlag: Praxis Redaktør: Morten Blichfeldt Andersen
37 , 50 kr.
30 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution