Det professionelle køkken
Bog
517,50 kr.
414,00 kr.
eBog+
Flere varianter
Fra
Unilogin
Institutionslicens, tidsubegrænset elev
Log ind som institution for at købe dette produkt.
Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode.
Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode.
Unilogin
517,50 kr.
414,00 kr.
Institutionslicens, tidsubegrænset lærer
Log ind som institution for at købe dette produkt.
Når du køber en tidsubegrænset lærerlicens, modtager du en aktiveringskode.
Når du køber en tidsubegrænset lærerlicens, modtager du en aktiveringskode.
Unilogin
517,50 kr.
414,00 kr.
517,50 kr.
414,00 kr.
- Beskrivelse
- Yderligere info
Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Professionel forplejning
- Tilberedningsmetoder
- Planlægning af køkkenets arbejde
- Bæredygtig produktion
- Arbejdsmiljø
- Kalkulation
- Kvalitetsarbejde
0
9788729007203
Katrine Mølgaard Andersen
Praxis Forlag A/S
03
Softcover
Ernæringsassistent
Hovedforløb
EUD
Gymnasiale uddannelser
EUX