IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
160 , 00 kr.
200 , 00 kr.
Danskbogen til grundforløbet eBog+ ubegrænset adgang

Danskbogen til grundforløbet eBog+ ubegrænset adgang

F-, E-, D- og C-niveau, Gads Forlag

Dette er bogen til dig, der skal have dansk på grundforløbet rettet mod SOSU- eller PA-uddannelsen.
På grundforløbet skal du arbejde med dansk på F, E, D eller C-niveau.

Målene i danskfaget er inddelt i fire kompetenceområder: kommunikation, læsning, fortolkning og fremstilling.

Kommunikation betyder den måde, vi udveksler informationer med hinanden på. I dansk skal du arbejde med de måder, vi bedst kommunikerer på, for det har du brug for at være god til i dit kommende erhverv.

I arbejdet med læsning skal du blive bedre til at kunne læse og forstå tekster, og du skal kunne bruge gode strategier til at få mest muligt ud af det, du læser.

I fortolkning skal du kunne analysere og fortolke fx tekster, billeder eller film.

Når du arbejder med fremstilling (fremstillingsformer), formidler du noget til nogen enten skriftligt, mundtligt eller i en kombination som fx et oplæg med en PowerPoint-præsentation.

Bogen består af tre dele. Du kan vælge at læse det hele, eller du kan bruge bogen som opslagsbog og læse dét, som du har brug for.

Den første del hedder Det, du skal vide. Her kan du læse om de ting, du har brug for at vide om kommunikation, læsning, fortolkning og fremstilling for at nå målene i dansk.

I den næste del, der hedder Sådan kan du gøre, finder du seks temaer. De lægger op til, at du træner din viden i dansk på en måde, der inddrager de andre fag på grundforløbet: erhvervsfagene, hvis du er på grundforløb 1, og det uddannelsesspecifikke fag, hvis du er på grundforløb 2. Det betyder, at du kan se en sammenhæng mellem dansk og de øvrige fag, og hvordan dansk fører frem til den uddannelse, du skal i gang med.

De seks temaer i Sådan kan du gøre er:
1. Rollen som fagperson og gode rollemodeller
2. Den gode fortælling for børn
3. Unge, kærlighed og sex
4. At arbejde med ældre
5. Mad
6. Hygiejne

Hvert tema er bygget op med en indledning, hvor du kan se formålet med temaet, et afsnit om hvordan temaet hænger sammen med din øvrige uddannelse og dernæst en række forskellige opgaver inden for temaet. Du kan løse alle opgaverne eller blot vælge nogle af dem. Ud for hver opgave står der, hvad målene er for opgaven, og hvilket niveau opgaven henvender sig til. Du kan sagtens lave opgaver, der er til et andet niveau, end det du følger; så kan du blot gå mere eller mindre i dybden med opgaven.

Den sidste del af bogen er en samling af Det, du skal bruge. Her finder du analysemodeller og skabeloner til, hvordan du kan arbejde med danskfaget.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2016

ISBN:
9788712053125
Udgave: 1 Fag: Dansk Niveau: Flere niveauer-F Forlag: Praxis
200 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx