IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
160 , 00 kr.
200 , 00 kr.
Danskbogen til grundforløbet eBog+

Danskbogen til grundforløbet eBog+

F-, E-, D- og C-niveau

Dette er bogen til dig, der skal have dansk på grundforløbet rettet mod SOSU- eller PA-uddannelsen.
På grundforløbet skal du arbejde med dansk på F-, E-, D- eller C-niveau.

Målene i danskfaget er inddelt i fire kompetenceområder: kommunikation, læsning, fortolkning og fremstilling.

Kommunikation betyder den måde, vi udveksler informationer med hinanden på. I dansk skal du arbejde med de måder, vi bedst kommunikerer på - det har du brug for at være god til i dit kommende erhverv.

I arbejdet med læsning bliver du bedre til at læse og forstå tekster, og du bruger gode strategier til at få mest muligt ud af det, du læser.

I fortolkning skal du analysere og fortolke fx tekster, billeder eller film.

Når du arbejder med fremstilling (fremstillingsformer), formidler du noget til nogen enten skriftligt, mundtligt eller i en kombination - fx et oplæg med en PowerPoint-præsentation.

Bogen består af tre dele. Du kan vælge at læse det hele, eller du kan bruge bogen som opslagsværk og læse dét, du har brug for.

Den første del hedder "Det, du skal vide". Her kan du læse om de ting, du har brug for at vide om kommunikation, læsning, fortolkning og fremstilling for at nå målene i dansk.

I den næste del, der hedder "Sådan kan du gøre", finder du seks temaer. De lægger op til, at du træner din viden i dansk på en måde, der inddrager de andre fag på grundforløbet: erhvervsfagene, hvis du er på grundforløb 1, og det uddannelsesspecifikke fag, hvis du er på grundforløb 2. Det betyder, at du kan se en sammenhæng mellem dansk og de øvrige fag, og hvordan dansk fører frem til den uddannelse, du skal i gang med.

De seks temaer i "Sådan kan du gøre" er:

  1. Rollen som fagperson og gode rollemodeller
  2. Den gode fortælling for børn
  3. Unge, kærlighed og sex
  4. At arbejde med ældre
  5. Mad
  6. Hygiejne.

Hvert tema er bygget op med en indledning, hvor du kan se formålet med temaet, et afsnit om hvordan temaet hænger sammen med din øvrige uddannelse og dernæst en række forskellige opgaver inden for temaet. Du kan løse alle opgaverne eller blot vælge nogle af dem. Ud for hver opgave står der, hvad målene for opgaven er, og hvilket niveau opgaven henvender sig til. Du kan sagtens lave opgaver, der er til et andet niveau, end det du følger; så kan du blot gå mere eller mindre i dybden med opgaven.

Den sidste del af bogen er en samling af "Det, du skal bruge". Her finder du analysemodeller og skabeloner til, hvordan du kan arbejde med danskfaget.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2016

ISBN:
9788712053125
Udgave: 1 Fag: Dansk, Omsorg, sundhed og pædagogik, SUSO/PAU Niveau: Flere niveauer-F Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis
Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges en eller flere gange, afhængig af antallet du har købt.

Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset lærerlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges en eller flere gange, afhængig af antallet du har købt.

200 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Læg i kurv
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution