IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
394 , 00 kr.
492 , 50 kr.
Viva la vida

Viva la vida

Viva la vida er et nyt begyndersystem med hurtig progression. Kompetenceområderne kommunikation, kultur og samfund tilgodeses.

I tilknytning til Viva la vida udgives et lille grammatikhæfte (Gramática de uso básica). På det gratis website findes øvelser til print, et emneorganiseret ordforråd samt lydoptagelser, som gør det muligt at arbejde med intonation, rytme, tryk og udtale: www.prx.dk/vivalavida

Der er tre hovedkapitler: España, Hispanos en Estados Unidos og México.
Teksterne består af uddrag af artikler, litterære tekster, sange, breve, interviews og blogs. Herigennem får eleverne indblik i kulturelle, politiske, historiske og aktuelle forhold. Der lægges op til beskrivelse, beretning, referat og dialog.

Ordforrådsindlæring står centralt i bogen. Eleverne møder jævnligt de samme ord og vendinger. Det øger deres mulighed for at tilegne sig et ordforråd inden for det nære og genkendelige. Desuden trænes specifikt og alment ordforråd i alle kapitlerne ved opsamlingsøvelser.

Alle tekster er rigt gloseret og er af overskuelig længde. I alle kapitler findes samtale- og grammatikøvelser, der anvender varierede læringsstrategier. De første tekster er korte hverdagsdialoger og præsentationstekster, der giver eleverne en følelse af, at de hurtigt kan sige noget på spansk.

Målgruppen er 1. og 2. g.

Rettelsesblad til 1. oplag: https://issuu.com/lr-undervisning/docs/fe_de_erratas_viva_la_vida?e=0

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
11. dec. 2017

ISBN:
9788757139860
Udgave: 1 Fag: Spansk Niveau: C-B Uddannelse: HF, HTX,EUX,HHX,STX Forlag: Praxis Redaktør: Iben Stampe Sletten;Ulla Malmmose
492 , 50 kr.
394 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution