IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
176 , 00 kr.
220 , 00 kr.
KRIG - Forløb i medier

KRIG - Forløb i medier

KRIG inviterer til faglig fordybelse og leverer redskaber og begreber til at skræddersy forløb om krig i levende billeder. KRIG har især fokus på, hvordan krig bliver brugt og fremstillet i spillefilm, dokumentarer og tv-serier.

KRIG introducerer til en bred vifte af genrer og formater, som sætter krig og soldater i centrum. Bogen rummer særskilte kapitler, som klæder eleverne på til analyse og perspektivering af film om 2. verdenskrig, Vietnamkrigen og krigen mod terror. Den går tæt på fremstillingen af soldater i dokumentarfilm og i danske krigsfilm og giver overblik over krigsfilmens historie og særlige produktionsforhold.

KRIG byder på et varieret opgavekatalog med mange kreative øvelser, og hjælper eleven helt frem til eksamenstræningen i analyse af filmcitater. Krig rundes af med en forløbsmetro, der i grafisk form illustrerer, hvordan læreren helt konkret kan tilrettelægge sin undervisning.

KRIG er skrevet i øjenhøjde med eleverne og guider til en analysepraksis, hvor faglige begreber og metoder er i fokus.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
168 sider
Udg. dato:
08. maj 2017

ISBN:
9788757139433
Udgave: 1 Fag: Mediefag, Dansk Niveau: A - C-C Uddannelse: STX,HF,HHX,HTX,EUX Forlag: Praxis Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
220 , 00 kr.
176 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution