IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
239 , 00 kr.
298 , 75 kr.
Grammatik i brug - en basal indføring i dansk grammatik

Grammatik i brug - en basal indføring i dansk grammatik

Grammatik i brug er nu blevet til to selvstændige bøger:  en basal indføring og en udvidet, mere omfattende indføring i dansk grammatik.

Grammatik i brug – en basal indføring i dansk grammatik henvender sig til sprogcenterkursister på modul 3-6 på DU2, men kan også anvendes på højskoler, VUC, FVU, FGU, i folkeskolen og andre steder i undervisningssystemet, hvor der arbejdes praktisk med dansk grammatik i andetsprogsundervisningen. 

Denne bog indeholder mere af alt det gode: et væld af forskellige og inspirerende opgaver med udgangspunkt i dagligdags ordforråd, så øvelserne bliver relevante og træner et anvendeligt dansk, og en sand guldgrube af idéer, fif og forklaringsmodeller til det daglige grammatikarbejde. 

Grammatik i brug er en alt-i-en-grammatik, der består af følgende elementer:

  • Grundbogen med inspirerende mundtlige og skriftlige opgaver
  • Opslagshæftet Grammatikken i en lomme bag i bogen, hvor alle de grammatiske regler gennemgås og forklares i et lettilgængeligt sprog. 
  • Gratis digitale øvelser til brugerne med supplerende, selvrettende opgaver på praxisOnline; de giver rig mulighed for differentieret og fleksibel undervisning.
  • Til systemet hører også en solid lærervejledning med kommentarer, ekstra opgaveark, kopisider, sjove spil, en verbumliste, grammatiktest og en rettenøgle til alle opgaver. Lærervejledningen tilkøbes seperat.

Grammatik i brug

  • opfordrer kursisterne til at arbejde induktivt og selv finde og formulere de grammatiske regler, så de lærer grammatikken ved at se den i brug
  • træner kursisterne i at bruge de grammatiske regler korrekt i fri skrift og tale
  • lærer kursisterne at blive bedre til at opdage sprogfejl og til selv at finde og forstå de grammatiske forklaringer på fejlene.

Grammatik i brug kan både bruges i undervisningen i klassen, som hjemmearbejde og som selvstudium, da der findes en facitliste med løsninger til alle opgaver på praxisOnline. 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
144 sider
Udg. dato:
12. aug. 2022

ISBN:
9788729005117
Udgave: 1 Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU2 Uddannelse: Danskuddannelser Forlag: Praxis Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
298 , 75 kr.
239 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution