IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
279 , 00 kr.
348 , 75 kr.
West Indies: The Rhythm & Struggle of Life

West Indies: The Rhythm & Struggle of Life

Log på praxisOnline med dit UNI-login, og få et gratis lærereksemplar.

 

Ekstramateriale til West Indies: The Rhythm & Struggle of Life findes her.

West Indies: The Rhythm & Struggle of Life er en undervisningsbog i engelsk til andet og tredje år på de gymnasiale uddannelser. Bogen dækker særligt læreplanens krav om områdestudie udenfor Storbritannien og USA, og kan indgå i et samarbejde med idræt, historie og musik.

De enkelte kapitler kan læses for sig eller kombineres på kryds og tværs. Hvert kapitel indledes med et fagligt fokus og afsluttes med et læringstjek. Derudover er der synlige læringsmål til de enkelte tekstopgaver. Her arbejdes blandt andet med analyse af film, sagprosa og fiktion, samt integrering af grammatik i tekstarbejdet.

Til sammen giver teksterne et rigt portræt af en region, hvor smerten fra fortiden og livets udfordringer balanceres af en ukuelig livsvilje.

I fire kapitler med et varieret udvalg af opgaver fokuseres på forskellige aspekter af Caribien:

  • The History of the Caribbean Islands: I dette korte åbningskapitel får eleverne et basalt overblik over regionen. Kapitlet indeholder desuden en innovationsopgave, hvor eleverne aktivt skal forholde sig til Danmarks fortid som kolonimagt.
  • Jamaica: Her zoomes der ind på et land, hvis rige kultur og historie udforskes i et væld af forskellige tekster fra reggae til romanuddrag, podcast, sagprosa og dokumentar.
  • Trinidad and Tobago: Dette kapitel fortsætter den genremæssige spredning, men har et mere litterært fokus med tekster af nobelprisvinderen V.S. Naipaul og en af regionens mest berømmede forfattere, Sam Selvon. Desuden introduceres eleverne til calypsogenren.
  • Cricket in the West Indies: I det afsluttende kapitel fokuseres på Vestindiens folkesport, cricket, der blandt andet belyses via en akademisk artikel.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
216 sider
Udg. dato:
29. jun. 2017

ISBN:
9788757139655
Udgave: 1 Fag: Engelsk Niveau: C-A Uddannelse: EUX,HF,HHX,HTX,STX Forlag: Praxis
348 , 75 kr.
279 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution