IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
183 , 00 kr.
228 , 75 kr.
VAMPYR - Forløb i medier

VAMPYR - Forløb i medier

VAMPYR går i kødet på en af tidens mest populære genrer, der lever en skyggetilværelse på tværs af film og tv. Vampyrfilmen og -serien har udviklet sig over mange år siden dens fødsel i 1896, og er på mange måder grænseoverskridende.

Bogen indledes med en introduktion til vampyrfilmen som type eller ’genre’, hvorpå den karakteriserer forskellige vampyrtyper og opstiller en konkret analysemodel. Bogen behandler også vampyrfilmens og -seriens tværmediale historie, og den går dybere ned i forskellige værker – fra klassiske vampyrfilm til moderne tv-serier og ukendte perler.

VAMPYR er velegnet til undervisning på forskellige niveauer, men henvender sig også til de filmseere, der gerne vil lære mere om vampyrgenren.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
120 sider
Udg. dato:
09. feb. 2017

ISBN:
9788757139419
Udgave: 1 Fag: Mediefag, Dansk Niveau: A-C Forlag: Praxis Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
228 , 75 kr.
183 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution