IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
56 , 00 kr.
70 , 00 kr.
Narraciones de Bolivia, eBog+

Narraciones de Bolivia, eBog+

Narraciones de Boliva består af ti interviews med mennesker fra forskellige egne og samfundslag i Bolivia. Interviewene er optaget i september og oktober 2013. Der er tilstræbt en nogenlunde ligelig fordeling på såvel land som by, køn og etnicitet. Sproget er autentisk og der er i teksten anvendt [ ] til at angive, at her afviger sproget fra normalsproget. Der kan forekomme uoverensstemmelser mellem bogens tekst og filmens tale. Forkortelserne qu. og ay. er brugt som henvisning til henholdsvis quechua og aymara sprogene.

Vi har ikke anvendt manuskript og der er intet overordnet tema i bogen. Dog er teksterne samlet i kapitler efter tema. Det er personerne selv, der fortæller. Teksterne har forskellig længde og forskellig sværhedsgrad og der er som sådan ingen progression i dem. Enkelte film og tekster fx interviews med eleverne fra Unidad Educativa Josefina Goytia og fra Escuela ”1ro de Abril” kan med held anvendes lige efter begyndersystem.

Forfatteren
Juni 2014

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
02. dec. 2014

ISBN:
9788770666251
Udgave: 1 Fag: Spansk Niveau: A - C-B Forlag: Praxis Redaktør: Jan Krogh Larsen
70 , 00 kr.
56 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx