IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Fagpakke til spansk

Fagpakke til spansk

Fagpakken til spansk indeholder både grundbøger, boostmoduler og iPraxisforløb og dækker dermed kernestoffet og det supplerende stof alle tre år.

Du kan sammensætte fagpakken, som du vil, tilføje egne materialer eller supplere med de grundbøger, du bruger i din undervisning. Få det samlede overblik over materialerne i fagpakken til spansk på praxisOnline.

 

Se alle materialerne i fagpakken Prøv fagpakken gratis

Læs mere >

< Læs mindre

Køb fagpakken til spansk

Spansk, enkeltstyk

Dette produkt kan kun købes af institutioner.

Når du køber licenser, modtager du en e-mail med en aktiveringskode. Koden bruges til at aktivere licenserne i praxisOnline, hvor du og dine elever får adgang til jeres fagpakke*.

Prisen er pr. fagpakke pr. elev pr. år
85 , 00 kr.
106 , 25 kr.

*Vær opmærksom på, at alle fagpakkelicenser samles på en fælles skolekonto i praxisOnline. Licenserne kan altså tages i brug af alle undervisere på skolen. 

Brug for ekstra licenser?
Hvis du løbende får brug for flere adgange til den samme fagpakke, skal du købe dem her på siden. Efterfølgende tilføjes licenserne på din skoles konto i praxisOnline.

Se vores handelsbetingelser

Vil du købe fagpakken som abonnement?

Bestil fagpakken til spansk via bestillingsformularen. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores implementeringskonsulent, Maria-Therese, på tlf. 27 14 22 06.

Bestil fagpakken

Læs mere >

< Læs mindre

Et abonnement på fagpakken til spansk koster:

70 kr.

Prisen er pr. elev pr. år. Afregnes kun for elever med faget på skemaet
En eller flere fagpakker kan købes som abonnement til hele skolen.

Læs mere >

< Læs mindre

Eleverne læser og fordyber sig i fagets grund- og temabøger og opbygger deres grundlæggende viden og forståelse af emnet. Læs består af en række webBøger og eBøger fra Praxis og andre gymnasieforlag.  

 

Læs mere >

< Læs mindre

Eleverne træner deres viden og forståelse i det adaptive træningsmiljø boost. boost tilpasser sig den enkelte elev, så eleven træner og udfordres på sit eget niveau. Træn støtter den differentierede undervisning, og du kan følge med i, hvordan din klasse klarer sig i fagets læringsmål og justere din undervisning.

Læs mere >

< Læs mindre

Eleverne konstruerer og anvender deres viden i en række iPraxisforløb. Anvend supplerer grundstoffet med anvendelsesorienterede og praksisnære forløb, hvor eleverne arbejder med aktuelle temaer og projekter. Du kan bruge de færdige forløb eller redigere forløbene, så de bliver dine egne.  
 

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution