IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
279 , 00 kr.
348 , 75 kr.
Klar matematik

Klar matematik

Den ultimative notesamling

Log på praxisOnline med dit UNI-login, og få et gratis lærereksemplar.

 

Klar matematik er den ultimative notesamling til dig, der vil gøre det godt til eksamen i gymnasiet, og som har brug for hurtigt at forstå kernestoffet i matematik. Den er nyttig og praktisk, uanset om du går på STX, HTX, HHX, HF eller ønsker at genopfriske din viden efter et sabbatår.

Notesamlingen er matematikkens komprimerede bouillonterning. Den er mere ind til benet end en grundbog og samtidig mere forklarende end en formelsamling, så der er masser af hjælp at hente, uden at det bliver for kompliceret. Den indeholder en række faste elementer: Forklaringer, definitioner, sætninger, regneregler, beviser og eksempler. Alt, du skal bruge til at få overblik over stoffet, imponere til mundtlig eksamen og foretage præcise opslag til skriftlig eksamen.

Klar matematik fokuserer på den praktiske tilgang til løsning af problemstillinger ved beskrivelse af fremgangsmåder og metoder. Det omfatter også fremgangsmåder til løsning på den populære lommeregner TI-Nspire CX CAS.

Bogen dækker kernestoffet i læreplanen for matematik A til det almene gymnasium, STX. Den kan også benyttes på B- og C-niveau samt på HTX, HHX og HF, der deler meget af det grundlæggende kernestof. Derudover er den velegnet til hurtigt at genopfriske gymnasieniveauets matematik for interesserede og på adgangskurser, brushup-kurser og lign.

Klar matematik har mange illustrationer, der hjælper på forståelsen, understøtter beviser og visualiserer eksempler. Et helt kapitel vejleder i brugen af TI-Nspire CX CAS til de mest almindelige matematiske problemstillinger.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
Udg. dato:
01. jul. 2020

ISBN:
9788757129502
Udgave: 1 Fag: Matematik Uddannelse: EUX,HF,HHX,HTX,STX Forlag: Praxis
348 , 75 kr.
279 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution