IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
210 , 00 kr.
262 , 50 kr.
Isometrisk Rørtegning

Isometrisk Rørtegning

Instruktioner - Opgaver

Denne lærebog indeholder instruktioner og opgaver i isometrisk rørtegning. Bogen indledes med et afsnit om isometriske tegneregler og anvendelse af skabeloner. Herefter er der et afsnit omkring beregning af vinkler i rørdiagrammer samt en formelsamling.

Hvis man ønsker at tegne sine rørdiagrammer i AutoCad, er der hjælp at hente i sidste afsnit. Her gennemgås, ud fra et praktisk eksempel, de nødvendige tegneværktøjer i AutoCad for at kunne tegne isometrisk rørdiagrammer.

 

Isometrisk rørtegning: Instruktioner er tilrettelagt til brug for undervisningen på efteruddannelseskurset ”Isometrisk tegningsforståelse, Rør” MI kursuskode 45093.
Bogen henvender sig i øvrigt til alle, der vil lære at læse eller tegne en isometrisk rørtegning.

Indhold

Parallelprojektionsmetoden . . . . . . . . . . . . 7

Forord

Denne lærebog er tilrettelagt til brug for undervisningen på efteruddannelseskurset ”Isometrisk tegningsforståelse, Rør” MI kursuskode 45093.
Bogen henvender sig i øvrigt til alle, der vil lære at læse eller tegne en isometrisk rørtegning.

Bogen er delt op i teoriinstruktioner og teoriopgaver samt et appendiks om isometrisk tegning i AutoCad.
I teoriinstruktionerne gennemgås den grundlæggende teori omkring afbildningsmetoder, beregninger og isometrisk tegning, og i teoriopgaverne trænes disse emner i en række konkrete opgaver, der fører til målet, nemlig at kunne læse eller udføre en isometrisk rørtegning.

I appendikset er der en konkret instruktion i, hvordan en isometrisk rørtegning udføres i AutoCad, dækkende AutoCad versionerne 2006, 2007 og 2008.
For at kunne forbedre kommende udgaver vil vi gerne modtage kommentarer til bogen fra såvel lærere som elever.

Erhvervsskolernes Forlag
Odense 2008

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2007

ISBN:
9788778819376
Udgave: 3 Forlag: Praxis Redaktør: Pia Barnholdt Kristoffersen
262 , 50 kr.
210 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx