IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
119 , 00 kr.
148 , 75 kr.
Gramática de uso básica

Gramática de uso básica

Gramática de uso básica er en anvendelsesorienteret opslagsgrammatik til spansk på alle niveauer i gymnasiet. Enkel og let tilgængelig med mange konkrete eksempler.

Grammatikken lægger vægt på de grundlæggende principper for sprogets opbygning og anvendelse. Den giver svar på spørgsmål om de basale regler for udtale, trykregler, fænomenet overtrækning og om regler for ordklassernes bøjning og anvendelsmuligheder. Vanskelige emner, som fx genitiv-konstruktionen, brugen af muy og mucho, dativstyrende verber (gustar-verber), de mest gængse verbalperifraser og sætningsforkortelser (fx al + infinitiv) behandles særskilt. Det spanske que, anvendelsen af diminutiv samt tiltaleformerne tú og usted har også deres plads i grammatikken. Passiv med ser og participium samt nogle basale se-konstruktioner behandles også for sig selv. I kapitlet om datid berøres kort nogle adverbialers indflydelse på valget af præteritum og imperfektum. Imperativ samt de mest basale regler for anvendelse af konjunktiv behandles tillige særskilt.

Gramática de uso básica kan bruges sammen med Viva la vida eller andre grundbogssystemer i spansk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
64 sider
Udg. dato:
17. feb. 2018

ISBN:
9788757139983
Udgave: 1 Fag: Spansk Niveau: A - C-C Forlag: Praxis Redaktør: Jan Krogh Larsen
148 , 75 kr.
119 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution