IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
198 , 00 kr.
247 , 50 kr.
Fremmedsprog i gymnasiet

Fremmedsprog i gymnasiet

Teori, praksis og udsyn

- en titel fra Samfundslitteratur

Sprog er betydning og indsigt. Både i undervisningen, i erhvervslivet, i kulturen og i den helt almindelige menneskelige kommunikation. Stærke sprogkompetencer skal understøtte personlig interkulturel kompetence, frugtbare kulturmøder og en nuanceret internationalisering. Sprog giver adgang til verden og til gensidig forståelse.

Denne bog handler om sproglæring og sprogundervisning. Den er blevet til som udløber af et samarbejdsprojekt mellem sproglærere i gymnasieskolen og sprogforskere fra universitetet, og den udfordrer sprogfagenes sædvanlige mønstre for at nå frem til andre og nye livskraftige indsigter og praksisser, på baggrund af forskningsbaseret viden.

Forfatterne når vidt omkring inden for sprogundervisningen. De tager fat på nogle af sprogfagenes kerneområder i dag, på sprogfagenes rolle i fagrækken, på innovativ undervisning, med og uden teknologi og digitale medier.

I bogen understreges det, hvor betydningsfuld lærernes grundlæggende sprogsyn og læringssyn er. På den baggrund kan man i bogen finde inspiration til at arbejde med kommunikative og kognitive tilgange til sproget, opgavetyper, feedback, sprogfærdigheder samt interkulturel kompetence. Motivation, progression, differentiering og lærernes professionelle udvikling står ligeledes centralt i bogen.

Endelig tager forfatterne fat på sprogenes rolle i overgangen til andre fag og på sprogenes generelle betydning for livet uden for skolen.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
340 sider
Udg. dato:
10. mar. 2022

ISBN:
9788729007852
Udgave: 1 Forlag: Praxis Redaktør: Samfundslitteratur
Når du køber en tidsubegrænset privatlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges én gang. Køber du flere privatlicenser, modtager du flere aktiveringskoder, der alle kan bruges én gang.
Kan kun købes af institutioner. Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset lærerlicens, modtager du en aktiveringskode.

Kan kun købes af institutioner. Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode.

247 , 50 kr.
198 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution