IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
30 , 00 kr.
37 , 50 kr.
Evig Energi? - evighedsmaskiner

Evig Energi? - evighedsmaskiner

Fysikforlaget (LMFK)

Evig Energi? – evighedsmaskiner er skrevet til Fysik C på gymnasialt niveau. De anvendte begreber fra mekanik bygger på en præcis definition af arbejde og energi, men smyger sig uden om en længere gennemgang af kinematikken. På bogens hjemmeside, evigenergi.fys.dk, findes uddybende materiale, der også kan udfordre eleverne på Fysik B og Fysik A, ligesom bogens sidste kapitel indeholder afsnit skrevet specielt for disse niveauer. Tre bøger, Brændselsceller, Solceller og Evighedsmaskiner er samlet under en fælles betegnelse, Evig energi? Man ser både eksempler på kreativ snilde, teoretiske modeller og naturlovene bag udfoldelsen af menneskets virkelyst.

Jagten på evighedsmaskiner vil næppe nogensinde resultere i en fungerende maskine, men forslagene har givet indsigt i naturen, aftvunget erkendelsen nye begreber og affødt termodynamikkens love. Lovene lærer os, hvilke virkningsgrader vi kan stræbe efter i effektiviseringen af faktisk fungerende maskiner for energiomsætning. Ja, vi bruger i dag termodynamikkens love til at forstå, hvordan selve livets orden kan være mulig. Måske kan lovene også lære os, hvilke grænser der gælder for informationsbehandling, den såkaldte informationsteori.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
58 sider
Udg. dato:
29. sep. 2021

ISBN:
9788729005629
Udgave: 2 Fag: Fysik Niveau: A - C-A-C Uddannelse: STX,HTX,HF Forlag: Praxis Redaktør: Morten Blichfeldt Andersen
37 , 50 kr.
30 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution