IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
384 , 00 kr.
480 , 00 kr.
Danmarkshistorie

Danmarkshistorie

Dannelse og forandring

Log på praxisOnline med dit UNI-login, og få et gratis lærereksemplar.

Denne grundbog er en grundig indføring i hele Danmarks historie. Den rummer som noget nyt to kapitler om Danmarks oldtid og altså perioden inden vikingetiden.

Forfatterne anlægger dertil nye vinkler på besættelsestiden, den kolde krig – her specifikt Danmark og Østeuropa - og belyser betydningen af Danmarks medlemsskab af EU.

Perioden efter murens fald er behandlet i temaer som indvandringens historie, ytringsfrihed og terrorisme, Danmark og Europa samt Danmark som international aktør.

Bogen slutter med et kapitel om historisk metode, der også rummer en værktøjskasse med gode redskaber til eleverne. Der er kilder til alle kapitler.

Denne bog er en rigt illustreret danmarkshistorie, der dækker perioden fra oldtiden til globalisering og indvandrerdebat i 00’erne.

Fra Danmarks oldtid er jernalderen vægtet med en længere fremstilling, som inkluderer nye, skriftlige kilder. Der er skrevet særlige kapitler dels om perioden1940-1945 og dels om Danmark og Østeuropa. Disse kapitler giver nye vinkler til undervisningen i henholdsvis besættelsestiden og Danmark under den kolde krig. Bogens EU-stof behandler betydningen af Danmarks medlemskab siden optagelsen. Perioden efter murens fald er behandlet i temaer som indvandringens historie, ytringsfrihed og terrorisme, Danmark og Europa samt Danmark som international aktør.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
376 sider
Udg. dato:
02. jan. 2014

ISBN:
9788757139808
Udgave: 1 Fag: Historie Uddannelse: EUX,HF,HHX,HTX,STX Forlag: Praxis Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
480 , 00 kr.
384 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution