IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
100 , 00 kr.
125 , 00 kr.
Chassis, affjedring og tilkoblinger

Chassis, affjedring og tilkoblinger

Lastvogn

Chassis og affjedring og tilkoblinger - Lastvogn beskriver de grundlæggende principper for opbygning af en lastvogns chassis samt metoder til opmåling af opståede skævheder i chassisrammen.

Affjedring med de traditionelle teknikker samt de nyere metoder med luftaffjedring og elektronisk niveauregulering (ELC) er beskrevet.

Mangelfuld vedligeholdelse og fejl på tilkoblingsanordninger udgør en alvorlig trafiksikkerhedsmæssig risiko. Derfor er det vigtigt med fuldt opdateret viden på dette felt. De to hovedtyper af tilkoblinger, påhængsvognskobling og sættevognskobling, er udførligt beskrevet med hensyn til opbygning og almindelig service og vedligehold.

Bemærk, at bogen leveres i løsblade med huller til indsættelse i ringbind eller lignende.

Indhold

  • Chassis
  • Affjedring
  • Tilkoblingsanordninger
  • Stikord

Forord

Chassis, affjedring og tilkoblinger beskriver de grundlæggende principper for opbygningen af en lastvogns chassis samt metoder til opmåling af opståede skævheder i chassisrammen.

Affjedring med de traditionelle teknikker samt de nyere metoder med luftaffjedring og elektronisk niveauregulering (ELC) er beskrevet.

Mangelfuld vedligeholdelse og fejl på tilkoblingsanordninger udgør en alvorlig trafiksikkerhedsmæssig risiko. Derfor er det også vigtigt med fuldt opdateret viden på dette felt. De to hovedtyper af tilkoblinger, påhængsvognskobling og sættevognskobling, er udførligt beskrevet med hensyn til opbygning og almindelig service og vedligehold.

Bogen er målrettet lastvognsmekanikeruddannelsen, men egner sig også til landbrugs- og entreprenørmaskinmekaniker samt efteruddannelseskurser inden for de tre emner.

Dette er 4. udgave af den udgivelse, der før hed Chassis og affjedring. Da emnet tilkoblingsanordninger er blevet udvidet, er titlen blevet ændret til Chassis, affjedring og tilkoblinger.

Erhvervsskolernes Forlag ønsker at takke alle de firmaer, der venligt og velvilligt har stillet materiale til rådighed, samt Gert Petersen fra TEC, der har stået for revideringen.

Maj 2009

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2009

ISBN:
9788770820585
Udgave: 4 Fag: Auto, Lastvognsmekaniker, Teknologi, byggeri og transport Niveau: Hovedforløb Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis
125 , 00 kr.
100 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution