IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
144 , 00 kr.
180 , 00 kr.
Bygninger - drift og vedligeholdelse

Bygninger - drift og vedligeholdelse

Ejendomsservicetekniker

Bygninger - drift og vedligeholdelse giver en grundlæggende viden om den daglige drift, vedligeholdelse og modernisering af boliger og institutioner. Bogens hensigt er at fremme forståelsen for, at man ved fokus på drift og vedligeholdelse af bygninger opnår driftsøkonomiske fordele og minimerer forfald.

Bogen henvender sig til faglærte ejendomsserviceteknikere og andre professionelle driftsfolk så vel som til elever på uddannelsen inden for ejendomsservice. Private kan ligeledes drage stor nytte af bogen især i forbindelse med vedligeholdelse og forbedring af egen bolig.

Forord

Det centrale i bogen er de aktiviteter, der skal til for at få lagt den daglige drift, vedligeholdelse og moderniseringer ind i professionelle rammer med fokus på vedligeholdelsesstrategier, beboerservice, tilstandsvurdering, driftsplanlægning og byggesagsstyring.

Bogen henvender sig til elever på de tekniske skoler, der uddanner sig til ejendomsserviceteknikere, og ejendomsadministratorer og andre professionelle driftsfolk, der varetager den daglige vedligeholdelse af ejendomme. Eleverne skal efter endt uddannelse være med til at fremme kvaliteten af de mange forskellige elementer, der til sammen skaber spændende og tidssvarende boliger og institutioner.

Bogen henvender sig med lige stor nytte til private, der vedligeholder og forbedrer deres egen bolig og gerne vil have et godt resultat ud af bedste praksis.

En stor tak til mine elever på Odense Tekniske Skole, der er kommet med venlig og konstruktiv kritik.

Videre en hjertelig tak til Sidsel Kromann og Vagn Borlund for skitser og gode råd.

Til sidst en helt særlig tak til:

Allan Larsen (Aarhus Tekniske Skole), Frank Nørgaard Nielsen (Københavns Tekniske Skole), Niels Iver Jensen (Odense Tekniske Skole), Mikael Grinda Rasmussen (Boligselskabernes Landsforening), Kim Larsen (Ejendom- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning) og Ellen Larsen (Serviceerhvervenes Uddannelsessekretariat).
Ideer og kommentarer modtages gerne.

Maj 2006
Aage Rasmus Kromann
Odense Tekniske Skole

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
98 sider
Udg. dato:
01. jul. 2006

ISBN:
9788778816481
Udgave: 1 Fag: Ejendomsservicetekniker, Teknologi, byggeri og transport Niveau: Grundforløb-Hovedforløb Uddannelse: EUD Forlag: Praxis Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
180 , 00 kr.
144 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution