IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
29 , 00 kr.
36 , 25 kr.
BasisFysik C

BasisFysik C

BasisFysik er et lærebogssystem til det gymnasiale niveau indeholdende kernestoffet, som det er beskrevet i 2017-reformen, men giver desuden forslag til supplerende stof.

Der er lagt vægt på gennemarbejdede, letforståelige tekster suppleret af talrige tegninger og fotos foruden eksempler fra fysikkens verden og ’hverdagsfysikken’. Hvert emne introduceres kort og præcist og indeholder både beregnings- og ’tænk efter’-opgaver samt forslag til i alt 31 eksperimenter.

Læs de første 4 kapitler af bogen – klik på Læseprøve.

Der gives 25% rabat ved køb af 10 stk. eller mere. Rabatten fratrækkes automatisk, når varerne er lagt i kurven. 

“Grundig, omfangsrig og avanceret bog … Bogen er en guldgrube af materiale til undervisning på alle niveauer i gymnasiet.”
– Jesper Nymann Madsen, Gymnasieskolen

“Her har vi at gøre med en ambitiøs og meget anvendelig fysik C lærebog i et handy bærbart soft-cover B5 format. Den kan varmt anbefales, og hvis jeg havde muligheden i disse sparetider, ville jeg gøre brug af den.”
– Anja Skaar Jacobsen, KVANT

Denne titel er tidligere udgivet på Haase Forlag.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
320 sider
Udg. dato:
30. aug. 2021

ISBN:
9788729005049
Udgave: 1 Fag: Fysik Niveau: C Uddannelse: STX,HTX,HF Forlag: Praxis Redaktør: Marianne Thorsen
Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en 1-årig elevlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges en eller flere gange, afhængig af antallet du har købt. Licensen løber et år fra købsdatoen.

Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges en eller flere gange, afhængig af antallet du har købt.

Når du køber en tidsubegrænset privatlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges én gang. Køber du flere privatlicenser, modtager du flere aktiveringskoder, der alle kan bruges én gang.
36 , 25 kr.
29 , 00 kr.
Læg i kurv
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution