IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
189 , 00 kr.
236 , 25 kr.
System og eksperiment

System og eksperiment

litteratur og virkelighed i spil 1965-2014

System og eksperiment handler om formeksperimenter i dansk litteratur fra 1965 til 2014. Bogen præsenterer eleverne for konkret poesi, systemdigtning, skabelonlitteratur, ready mades og digital litteratur. System og eksperiment  indfanger disse knopskydninger i litteraturhistorien ved at arbejde tematisk med formeksperimenternes bærende ideer, der forfølges både i 1960’ernes litteratur og i nutidens medievirkelighed.

Gennem bogens temainddeling og opgaver får eleverne mulighed for at komme i dybden med koncepter som netværk, sampling og tværmedialitet – fx på kunstscenen og på YouTube. Samtidig løber forholdet mellem sprog og verden som en rød tråd gennem bogens temaer.

Udgivelsens centrale forfatterskaber spænder fra Per Højholt, Hans-Jørgen Nielsen, Inger Christensen, Jørgen Leth, Ursula Andkjær Olsen, Mette Moestrup og Morten Søndergaard.

Professor i dansk litteratur Anne-Marie Mai sætter denne formeksperimenterende modernisme i en international ramme i sit forord.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
192 sider
Udg. dato:
23. okt. 2014

ISBN:
9788757139600
Udgave: 1 Fag: Dansk Niveau: A - C-C Uddannelse: HF,HHX,HTX,STX,EUX Forlag: Praxis Redaktør: Kathrine Storm
236 , 25 kr.
189 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution