IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
176 , 00 kr.
220 , 00 kr.
System og eksperiment

System og eksperiment

litteratur og virkelighed i spil 1965-2014
System og eksperiment handler om formeksperimenter i dansk litteratur fra 1965 til 2014. Bogen præsenterer eleverne for konkret poesi, systemdigtning, skabelonlitteratur, ready mades og digital litteratur.

Bogen indfanger disse knopskydninger i litteraturhistorien ved at arbejde tematisk med formeksperimenternes bærende ideer, der forfølges både i 1960’ernes litteratur og i nutidens medievirkelighed.

Gennem bogens temainddeling og opgaver får eleverne mulighed for at komme i dybden med koncepter som netværk, sampling og tværmedialitet – på kunstscenen og på YouTube. Samtidig løber forholdet mellem sprog og verden som en rød tråd gennem bogens temaer.

Udgivelsens centrale forfatterskaber spænder fra Per Højholt, Hans-Jørgen Nielsen, Inger Christensen, Jørgen Leth og til Ursula Andkjær Olsen, Mette Moestrup og Morten Søndergaard.

Professor Anne-Marie Mai sætter denne formeksperimenterende modernisme i en international ramme i sit forord.

På bogens website lru.dk/systemogeksperiment finder du links til de forskellige hjemmesider og videoer, der henvises til i bogen.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Ikke på lager
192 sider
Udg. dato:
23. okt. 2014

ISBN:
9788757139600
Udgave: 1 Fag: Dansk Niveau: A - C-C Forlag: Praxis Redaktør: Kathrine Storm
220 , 00 kr.
176 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx