Gå til hovedindhold

moxis sikrer digitale stranddata: Tryghed og teknologi går hånd i hånd

De ikoniske rød-hvide livreddertårne, der pryder de danske strande om sommeren, er mere end blot tryghedssymboler. De repræsenterer også en avanceret, digital dataindsamling, som sikrer præcise og opdaterede informationer om bl.a. badevandstemperaturer, vindforhold og livredderaktiviteter. Bag denne omfattende indsamling af data står virksomheden moxis, Danmarks eneste Moodle Premium Partner.

Hvide Sande Strand - Lifeguard tower / livredder tårn
Foto af
Shutterstock

Avanceret teknologi bag strandoplevelsen 

Dagligt indsender TrygFondens livreddere oplysninger fra strandene til en central database, der samler de informationer, som mange badegæster orienterer sig efter, inden de pakker strandtasken, fx informationer om de blå flag og aktuelle badevandstemperaturer. 

moxis, en del af Praxis, spiller en central rolle i denne dataindsamling, fordi virksomheden, i samarbejde med TrygFonden, har udviklet en specialiseret livredderapp, som livreddere dagligt bruger til at indrapportere data. Denne app er en del af moxis’ omfattende LMS-løsninger, som er designet til at imødekomme specifikke behov og udfordringer i forskellige organisationer og virksomheder. 

"Det er nok de færreste, som tænker over, at der ligger mange udviklingstimer bag disse vejr- og strandmeldinger, som vi orienterer os efter, inden vi tager på stranden. Men vi er stolte af, at vi i tæt samarbejde med TrygFonden har udviklet dette, fordi formålene og behovene er så specifikke og meningsfulde", siger Tue Korsgaard, direktør for moxis. 

Vores erfaring og ekspertise i LMS (Learning Management System) gør, at vi kan sammensætte lige præcis de løsninger, som opfylder virksomhedens udfordringer og målsætninger

Jesper Ringgren Mortensen, kundekonsulent i moxis;

Ekspertise og skræddersyede løsninger 

moxis’ rolle i dataindsamlingen fra strandene er et klart eksempel på virksomhedens ekspertise inden for LMS (Learning Management System). Kundekonsulent Jesper Ringgren Mortensen understreger også, at det er erfaring og know-how hos moxis, der gør det muligt at sammensætte præcis de løsninger, som opfylder kundernes behov og målsætninger. 

"Vores erfaring og ekspertise i LMS (Learning Management System) gør, at vi kan sammensætte lige præcis de løsninger, som opfylder virksomhedens udfordringer og målsætninger", forklarer Jesper Ringgren Mortensen. 

 

Fremtidens strandoplevelser 

Selvom solbadning og vandleg på de danske strande lader vente på sig, indsamles der dagligt store mængder informationer fra de rød-hvide livredertårne. Arbejdet med at samle og simplificere data fra strandene er et væsentligt bidrag fra moxis, og det er et godt eksempel på, hvordan digital innovation kan forbedre selv de mest traditionelle sommeraktiviteter. 

Med moxis’ teknologiske løsninger og TrygFondens dedikerede livreddere kan strandgæster trygt og informeret nyde de danske strande, når det danske sommervejr melder sin ankomst. 

Praxis

Køb læremidler og find masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat For privatkunder og studerende. Du får vist priser inkl. moms. Fortsæt som privat privat
Institurion For institutioner og virksomheder. Du får vist priser ekskl. moms. Fortsæt som institution institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline