IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
89 , 00 kr.
111 , 25 kr.
Huskeregler

Huskeregler

Denne 2. udgave af Huskeregler er udvidet med stoffet til FED (10. klasse) på VUC, således at bogen nu kan bruges til både G- og FED-niveau.

Huskeregler indeholder formler, opgavetyper og løsningsforslag inden for matematikkens vigtigste områder. Bogen henvender sig til alle, der er i gang med at lære matematik svarende til 9. og 10. klasse (VUC og FGU).

Huskeregler dækker ikke et bestemt pensum, men er et opslagsværk, hvori kursisten hurtigt kan finde kvalificeret og konkret hjælp til opgaveløsning.

Huskeregler fungerer som et opslagsværk: Find opgaven i hæftet, se eksemplet, regn din egen opgave.

Indhold

1. Tal og algebra

2. Funktioner

3. Geometri

4. Statistik

5. Økonomi

6. Regneark

7. Godt at vide

Forord

Huskeregler er en formelsamling til matematik. Hæftet indeholder ud over formler også eksempler, der viser, hvordan formlerne skal anvendes.

I mange eksempler vises, hvordan lommeregner, mobiltelefon, regneark og GeoGebra kan bruges. Hæftet henvender sig til alle, der er i gang med at lære matematik på G- og FED-niveau, svarende til 9. og 10. klasse. Siderne, der dækker FED/10. klasse, er markeret med en baggrundsfarve, således at det er nemt at springe dem over, hvis du følger G/9. klasse og let at finde, hvis du følger FED/10. klasse.

Huskeregler dækker ikke et bestemt pensum, men er derimod et opslags­værk, der viser, hvordan man udregner gennemsnit, areal af en cirkel, frekvens i regneark og meget mere.

Jeg håber, at hæftet kan hjælpe dig. God arbejdslyst.

Jette Helland

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
14. okt. 2020

ISBN:
9788757137767
Udgave: 1 Fag: Matematik Niveau: Trin 2 Forlag: Praxis
111 , 25 kr.
89 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution