IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
15 , 00 kr.
18 , 75 kr.
Grøn Teknologi - Solenergi

Grøn Teknologi - Solenergi

Fysikforlaget (LMFK)

Gennem fire år har Danske Science Gymnasier arbejdet med udviklingsprojektet Grøn Teknologi. Formålet er at styrke en undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning gennem at udvikle eksemplariske undervisningsforløb inden for dette højaktuelle emne. Målet er, at der i undervisningen arbejdes med naturvidenskabelige problemstillinger i en anvendelsesorienteret sammenhæng, hvor der lægges stor vægt på en undersøgelsesbaseret tilgang.

Dette hæfte, der er ét af en række hæfter, som er udarbejdet i forbindelse med projektet, gør dig klogere på fysikken bag solceller og solfangere og på de teknologiske udvik-lingsmuligheder de rummer. Der forskes meget i solenergi, ikke mindst i Danmark. Solcellers og solfangeres effektivitet kan stadig forbedres, og der findes mange teknikker til lagring af solvarmen fra dag til nat og fra sommer til vinter.

Projektet er støttet af Lundbeckfonden.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
24 sider
Udg. dato:
29. sep. 2021

ISBN:
9788729005681
Udgave: 1 Fag: Fysik Niveau: B-C Uddannelse: STX,HTX,HF Forlag: Praxis Redaktør: Morten Blichfeldt Andersen
18 , 75 kr.
15 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution