IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
171 , 00 kr.
213 , 75 kr.
Danskfagets metoder

Danskfagets metoder

Teori og praksis

Danskfagets metoder giver gennem eksempler på analyser og en lang række opgaver, et metodisk fundament til eleven, der skal lære at analysere sprog, litteratur og medier.

Bogen demonstrerer de overordnede analysemetoder, der skal bruges til at ”åbne” en tekst. Samtidig viser den, at resultatet af enhver analyse er bestemt af, hvilken analysemetode der bruges.

Derudover beskriver bogen bl.a. hvorfor analyser overhovedet benyttes, og svarer på hvad videnskab er, hvilke former der findes og hvilken videnskab danskfaget er.

Danskfagets metoder rummer mange opgaver, som lægger op til, at eleven skal gøre iagttagelser i analyseeksemplerne og øve de pågældende analysemetoder.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
176 sider
Udg. dato:
02. apr. 2013

ISBN:
9788757139686
Udgave: 1 Fag: Dansk Niveau: A - C-C Forlag: Praxis Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
213 , 75 kr.
171 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution