IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
156 , 20 kr.
195 , 25 kr.
The Chef's Manual of Danish Culinary Art

The Chef's Manual of Danish Culinary Art

Kokkebogen på engelsk. This is a revised version of the Danish Kokkebogen in English translation.

The Chef's Manual of Danish Culinary Art is an introduction to the basic methods of preparation and cooking, and includes a thorough description of raw materials - their quality, storage and preparation.

Addressed to the English speaking student, The Chef's Manual of Danish Culinary Art provides additional information on Danish specialities, thus offering insight into the culture of the Danish cuisine.

The Chef's Manual of Danish Culinary Art is an indispensable tool for the chef - and for the student - and not least a valuable companion to any English-speaking student who wants to learn the basic methods of Danish culinary art.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2006

ISBN:
9788778816467
Udgave: 1 Fag: Gastronom Niveau: Grundforløb-Hovedforløb Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis
195 , 25 kr.
156 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution