IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
45 , 00 kr.
56 , 25 kr.
Ud over vores forstand

Ud over vores forstand

– FYSIKFORLAGET (LMFK)

På mange måder er moderne fysik en kæmpe succes. Ingen anden videnskab har opnået samme grad af overensstemmelse mellem teori og virkelighed. På den anden side kan man godt være lidt bekymret for, om tiden med store fremskridt er ved at være ovre. De sidste par årtier er der nemlig ikke sket så meget nyt med den grundlæggende fysik. I de senere år har man godt nok gjort meget ud af, at man fx har fundet Higgs–partiklen og gravitationsbølger, men der er blot tale om bekræftelse af allerede kendte teorier. Det er selvfølgelig rart nok, men problemet er, at vi drømmer om bedre teorier, der kan erstatte de nuværende. Vores to grundlæggende teorier – kvantefeltteori og generel relativitetsteori – er nemlig ikke komplette, og nogle gange er de i direkte modstrid med hinanden.

Lad os dog først forstå, hvordan fysik i første omgang er blevet så stor en succes. Moderne naturvidenskab påstår ikke, at dens teorier er sande. Derimod antager man, at ens teorier nok altid kun vil være en tilnærmelse af virkeligheden. Målet er så at lave mere og mere præcise teorier. For at gøre det, er man nødt til at vide, hvor ens nuværende teorier tager fejl.

Denne bog er skrevet til interesserede elever og lærere, og hvem der ellers har lyst til at blive klogere på, hvad fysik egentlig er. Det har dog ikke været hensigten at skrive en typisk lærebog.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
88 sider
Udg. dato:
19. maj 2022

ISBN:
9788729008910
Udgave: 1 Fag: Fysik Niveau: B-A Uddannelse: HF,HTX,STX Forlag: Praxis Redaktør: Morten Blichfeldt Andersen
Når du køber en tidsubegrænset privatlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges én gang. Køber du flere privatlicenser, modtager du flere aktiveringskoder, der alle kan bruges én gang.
Kan kun købes af institutioner. Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode.

56 , 25 kr.
45 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution