IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
96 , 00 kr.
120 , 00 kr.
Teknologi F-C EUD/EUX, webBog

Teknologi F-C EUD/EUX, webBog

Teknologi F-C gennemgår de teknologifaglige emner ifølge bekendtgørelsen for teknologi på erhvervsuddannelserne.

webBogen er opbygget efter målpindene i bekendtgørelsen for F- og E-niveau. Det vil sige, at den følger faserne: Produktprincip, produktudformning og produktion, test af produkt og dokumentation. Desuden er fasen behovsundersøgelse fra niveau D og C med.

Den starter med kapitlerne "Hvad er teknologi" og "Teknologianalyse" og slutter med kapitlet "Den ultimative teknologirapport", beregnet til C-niveau.

Teknologi F-C følger også formålet i bekendtgørelsen, at elevernes forståelse opnås gennem konkret arbejde med et produktudviklingsforløb bestående af faserne produktprincip, behovsundersøgelse, produktudformning, produktionsforberedelse og produktion og test af produkt, samt arbejde med problemstillinger som miljø og sikkerhed i relation til produktion, forbrug og bortskaffelse af et produkt.

Sammen med webBogen får du adgang til en række iPraxisforløb.

Gå til webBogen.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2015

ISBN:
9788757135640
Udgave: 1 Fag: Teknologi Niveau: C-F Forlag: Praxis
120 , 00 kr.
96 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx