IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
96 , 00 kr.
120 , 00 kr.
Teknologi EUD/EUX inkl. ipraxi

Teknologi EUD/EUX inkl. ipraxi

Niveau F-C

Teknologi F-C gennemgår de teknologifaglige emner ifølge bekendtgørelsen for teknologi på erhvervsuddannelserne.

webBogen er opbygget efter målpindene i bekendtgørelsen for F- og E-niveau. Det vil sige, at den følger faserne: Produktprincip, Produktudformning og produktion, Test af produkt og Dokumentation. Desuden er fasen Behovsundersøgelse fra niveau D og C med.

Den starter med kapitler om: Hvad er teknologi og Teknologianalyse. Og slutter med kapitlet Den ultimative teknologirapport, beregnet på C-niveau.

Teknologi F-C følger også formålet i bekendtgørelsen, at elevernes forståelse opnås gennem konkret arbejde med et produktudviklingsforløb bestående af faserne produktprincip, behovsundersøgelse, produktudformning, produktionsforberedelse og produktion og test af produkt, samt arbejde med problemstillinger som miljø og sikkerhed i relation til produktion, forbrug og bortskaffelse af et produkt.

 

Sammen med webBogen får du adgang til en række iPraxisforløb. Du finder forløbene ved at klikke på 'Relaterede materialer' under forsidebilledet til venstre.

 

Under forsidebilledet kan du klikke dig til webBogen. 

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2015

ISBN:
9788757135640
Udgave: 1 Fag: Teknologi Niveau: C-F Forlag: Praxis
120 , 00 kr.
96 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx