IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
144 , 00 kr.
180 , 00 kr.
Shortcut

Shortcut

genvej til engelsk grammatik

Shortcut - genvej til engelsk grammatik er en kortfattet og overskuelig introduktion til engelsk grammatik skrevet i et letforståeligt sprog.

Bogen indledes med en beskrivelse af vigtige grammatiske grundbegreber som ordklasser og sætningsled, og herefter behandles de væsentligste felter inden for engelsk grammatik. Fokus er lagt på de områder, hvor der er forskelle mellem engelsk og dansk, og redegørelserne for de forskellige områder af grammatikken følges derfor af oversigter over, hvor danskere typisk har problemer på engelsk. Erfaringsmæssigt kan disse problemer nemlig ofte (men ikke altid) forklares ud fra forskelle mellem de to sprog.

Shortcut - genvej til engelsk grammatik henvender sig til flere målgrupper: gymnasieelever, lærerstuderende med engelsk som linjefag, universitetsstuderende (primært studerende, der ikke har engelsk som fag, men som læser på engelsksprogede uddannelser, hvor de forventes at kunne kommunikere på engelsk på højt niveau) samt andre, fx personer, der i en professionel sammenhæng har behov for at bruge engelsk.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
164 sider
Udg. dato:
09. nov. 2021

ISBN:
9788729006138
Udgave: 1 Fag: Engelsk Niveau: A-Mellemlang videregående uddannelse Uddannelse: STX,HTX,HHX,Lærerstuderende Forlag: Praxis Redaktør: Samfundslitteratur
180 , 00 kr.
144 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution