IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
289 , 00 kr.
361 , 25 kr.
Maskinbogen

Maskinbogen

Maskinbogen er en grundbog på det maskinfaglige felt med fokus på materialerne metal og plast.

Maskinbogen sætter dig i stand til at designe, tegne og planlægge en maskinteknisk produktion. Du får viden om de mest almindelige materialer inden for maskinfaget og en gennemgang af de mest almindelige, præfabrikerede maskinelementer, som fx kuglelejer og låseringe. De forskellige bearbejdningsmetoder til metal og plast bliver præsenteret: savning, filing, svejsning, bukning, drejning, fræsning osv. Desuden lærer du om dimensionering, statik og styrkelære. Derudover kan du læse om fremstilling af produkter med 3D-printer.

Automatisering forøger produktiviteten, mindsker fejl og beskytter mennesket mod dårligt arbejdsmiljø, og emnet får en kort gennemgang i bogen.

Alle kapitler har tjekopgaver og gruppeopgaver, og bogen rundes af med forslag til undervisningsforløb, hvor de indledende kapitlers teori kommer i anvendelse. Du får også anvisning på, hvordan du løser opgaver ved brug af tegneprogrammet Inventor fra Autodesk og en vejledning i at skrive tekniske rapporter.

Maskinbogen passer til læseplanen for teknikfaget Design og produktion på htx. Men bogen kan også anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for grundlæggende maskinteknologi, fx teknisk designer.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2016

ISBN:
9788757128703
Udgave: 1 Niveau: C-C Uddannelse: HTX Forlag: Praxis
361 , 25 kr.
289 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution