IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
66 , 00 kr.
82 , 50 kr.
Liv, eBog+

Liv, eBog+

Grundbog i biologi, e-bog

Nyt grundbogssystem.

Se mere om bogens opbygning i læseprøven - og tjek websitet https://www.lru.dk/liv, hvor du bl.a.:

  • finder forslag til, hvordan et forløb overordnet kan tilrettelægges
  • finder ideer til de enkelte lektioners indhold
  • har adgang til bogens figurer
  • kan høre forfatteren Niels Høgslund fortælle om bogens ide: at præsenterer biologien som én stor og naturligt sammenhængende fortælling om livet på Jorden

Evolutionsteorien knytter kapitlerne sammen og perspektiverer hvert enkelt emne. Bogens mangfoldighed af illustrationer og fotos er med til at vække elevernes fascination og interesse for at forstå den faglige sammenhæng. Undervejs er teksten krydret med emner og spørgsmål, som kan starte relevante diskussioner. Hvert afsnit afsluttes med ’Test din forståelse’-opgaver med facitliste bog i bogen.

LIV dækker kernestoffet på C-niveau på alle gymnasiale uddannelser og give mulighed for at dække en række af kravene om supplerende stof. Det gælder fx miljøbeskyttelse, bioetik og sundhed, sygdom og medicin.

På B-niveau er bogen fuldt dækkende i forhold til HTX-læreplanen, mens der på STX-uddannelsen vil kræves supplering vedr. infektionsbiologi og P-kredsløb. En række af bogens biologiske temaer vil naturligt kunne inddrages i tværfagligt samarbejde med eksempelvis fysik (kapitel 9) eller samfundsfag (kapitel 13).

Bogens figurer er tilgængelige på: https://www.lru.dk/liv. Sitet udbygges med materiale til praktiske aktiviteter og en idebank til tværfaglige samarbejder.

Forfatterne er meget interesserede i feedback med forslag til forbedringer og øvelser, der understøtter bogens stofområder. Send gerne en mail til nh@sg.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

https://gymnasieskolen.dk/liv
Online adgang
260 sider
Udg. dato:
15. aug. 2018

ISBN:
9788770667913
Udgave: 1 Fag: Biologi, NF, NVG Niveau: C-C Forlag: Praxis Redaktør: Iben Stampe Sletten
82 , 50 kr.
66 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Feltgruppe

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx