IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
280 , 00 kr.
350 , 00 kr.
Latin - her og nu

Latin - her og nu

Ny grundbog til Latin C

Du kan se de to forfattere præsentere bogens ide og opbygning her

Latin – her og nu er en ny grundbog til undervisningen i Latin C. Bogen er fuld af øvelser og eksempler, der placerer de latinske tekster historisk og skaber en dialog med nutiden. Opfindsomme grammatiske opgaver og en rig og varieret billedside imødekommer forskellige læringsstile og gør det nemt at differentiere undervisningen. 

I de indledende kapitler præsenteres en række læringsstrategier samt konstruerede begyndertekster og småopgaver, der gradvist træner elevernes morfologiske og syntaktiske forudsætninger for arbejdet med originalteksterne.

Derefter følger fire kapitler med tekster af Phaedrus, Catul, Ovid og Seneca. Hvert kapitel indledes med en kort introduktion til forfatteren og hans værker, efterfulgt af litterære oversættelser samt perspektiverende tekster.

Et gennemgående fokus er, at originalteksterne giver eleverne mulighed for at få et indblik i romernes tankeverden og at reflektere over ligheder og forskelle mellem dengang og nu.

Alle kapitler er forsynet med rigelige gloser.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
240 sider
Udg. dato:
14. jun. 2021

ISBN:
9788729000396
Udgave: 1 Fag: Latin Niveau: C-C Uddannelse: STX Forlag: Praxis Redaktør: Jens Viggo Olavi Nielsen
350 , 00 kr.
280 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution