IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
30 , 00 kr.
37 , 50 kr.
Innovation i naturvidenskab

Innovation i naturvidenskab

Fysikforlaget (LMFK)

Et kompendium til gymnasielærere om innovation som undervisningsmetode. Det er håbet, at kompendiet kan hjælpe gymnasielærere i de naturvidenskabelige fag i gang med innovation som undervisningsmetode.

Umiddelbart kunne innovation opfattes som hår i suppen på en i forvejen presset gymnasiehverdag. De naturvidenskabelige fag er krævende, pensum er abstrakt og ikke-intuitivt, og der er begrænset tid til at gennemgå pensum og lære at beherske terminologi og metoder. Hvorfor dog bruge tid på innovation på bekostning af den naturvidenskabelige faglighed? Svaret er, at innovationsopgaver kan give eleverne ejerskab til det, de arbejder med, fordi eleverne gennem deres udforskning af det givne problem opbygger deres egen viden om og holdning til problemstillingen. Dette ejerskab giver ofte eleverne større motivation til at komme frem til en god løsning og dermed motivationen til at sætte sig ind i den nødvendige faglige viden og de relevante faglige metoder.

Kompendiet handler om emnet innovation som undervisningsmetode i de naturvidenskabelige fag. Kompendiet består af tre dele. Den første del behandler emnerne: begrebet innovation, den innovative proces, innovative kompetencer, formulering af innovative opgaver og bedømmelse af innovative forløb. Den anden del er en værktøjskasse, som indeholder en række innovationsmetoder, der kan anvendes i samspil med faglige metoder i undervisningen. Den tredje del indeholder beskrivelser af afprøvede undervisningsforløb.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
64 sider
Udg. dato:
29. sep. 2021

ISBN:
9788729005650
Udgave: 1 Fag: Fysik, Biologi, Kemi, Matematik, Naturgeografi Niveau: Flere niveauer-A-C Uddannelse: STX,HTX,HF Forlag: Praxis Redaktør: Morten Blichfeldt Andersen
37 , 50 kr.
30 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution