HF (283)
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Serie
Grundbogssystemet Aurum integrerer kemifagets kernestof i tematiske forløb, der i et præcist og lettilgængeligt sprog viser, hvordan arbejdet med den ...

Grundbogssystemet Aurum integrerer kemifagets kernestof i tematiske forløb, der i et præcist og lettilgængeligt sprog viser, hvordan arbejdet med den faglige kemiske viden giver indsigt i mangfoldige fænomener. 

2. udgave af seriens bøger fremstår i et nyt billedrigt og overskueligt layout. Indholdet af solid og inspirerende viden er det samme – men tekst og eksempler er revideret og opdateret.

Den nye opdaterede udgave af Aurum dækker fortsat hele kernestoffet i gymnasiets kemifag fra C til A-niveau. Bøgerne indeholder desuden inspirerende supplerende materiale, der indbyder til at undersøge, hvordan vi i vores hverdag er omgivet af og afhængige af kemiske stoffer og processer.

 

 

Serie
BasisFysik er et lærebogssystem til det gymnasiale niveau indeholdende kernestoffet, som det er beskrevet i 2017-reformen, og giver desuden forslag ti...

BasisFysik er et lærebogssystem til det gymnasiale niveau indeholdende kernestoffet, som det er beskrevet i 2017-reformen, og giver desuden forslag til supplerende stof.

Der er lagt vægt på gennemarbejdede, letforståelige tekster suppleret af talrige tegninger og fotos foruden eksempler fra fysikkens verden og ’hverdagsfysikken’. Hvert emne introduceres kort og præcist og indeholder både beregnings- og ’tænk efter’-opgaver samt forslag til eksperimenter.

Serie
Bøgerne i Basiskemi-serien giver en grundig indføring i kernestoffet til kemi. Hvert kapitel afsluttes med en opsamling af de nye kemiske begreber, so...

Bøgerne i Basiskemi-serien giver en grundig indføring i kernestoffet til kemi. Hvert kapitel afsluttes med en opsamling af de nye kemiske begreber, som eleverne kan arbejde med selvstændigt med ved hjælp af (gratis) elektroniske notatark.

Serie
EVIG ENERGI?Tre bøger, Brændselsceller og brintsamfundet, Solceller samt Evighedsmaskiner er samlet under den fælles betegnelse, Evig Energi? Bøgerne ...

EVIG ENERGI?
Tre bøger, Brændselsceller og brintsamfundet, Solceller samt Evighedsmaskiner er samlet under den fælles betegnelse, Evig Energi? Bøgerne er skrevet til fysik på gymnasialt niveau og kan anvendes såvel til det introducerende niveau som i senere valgfag og studieretninger.
En fjerde bog i serien, Batterier og brændstof, er under udarbejdelse og forventes udgivet i løbet af 2022.

Digital

Fagpakkerne til matematik indeholder både grundbøger, boostmoduler og iPraxisforløb og dækker dermed kernestoffet og det supplerende stof i matematik B.

Du kan sammensætte fagpakken, som du vil, tilføje egne materialer eller supplere med de grundbøger, du bruger i din undervisning. Få det samlede overblik på praxisOnline.

 

Se fagpakken til STX Se fagpakken til HTX Se fagpakken til HF

Prøv fagpakkerne gratis

B.
Serie
Forløb i medier er en række udgivelser til dansk og mediefag i gymnasiet, der inviterer til faglig fordybelse. Med udgangspunkt i relevant materiale f...

Forløb i medier er en række udgivelser til dansk og mediefag i gymnasiet, der inviterer til faglig fordybelse. Med udgangspunkt i relevant materiale fra både film, tv og litteraturhistorien, giver Forløb i medier-serien læseren kreative øvelser, samt et solidt fundament af viden om indholdet. Bøgerne er skrevet i øjenhøjde med eleverne, og er velegnede til undervisning på forskellige gymnasiale niveauer og til andre interesserede læsere.

Serie
FYSIK I DET 21. ÅRHUNDREDEDet fremgår af læreplanen for Fysik A, at der hvert år før 3.g–skolestart udmeldes et nyt emne til kernestofområdet Fysik i ...

FYSIK I DET 21. ÅRHUNDREDE
Det fremgår af læreplanen for Fysik A, at der hvert år før 3.g–skolestart udmeldes et nyt emne til kernestofområdet Fysik i det 21. århundrede. Der skiftes typisk emne hvert tredje år. Denne serie består af de udgivne materialer til de udmeldte emner siden skoleåret 2008–09.

Sider

Side 1 af 2