IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
134 , 00 kr.
167 , 50 kr.
Grundtilberedning

Grundtilberedning

Grundtilberedning er skrevet til dig, der vil arbejde professionelt med mad. Grundtilberedningerne er nøglen til det håndværk, du uddanner dig til.

Bogen er målrettet undervisningen på hovedområdet Fødevarer, jordbrug og oplevelser på erhvervsuddannelserne, men er også velegnet til undervisningen på produktionsskoler og andre uddannelsesinstitutioner med grundtilberedning på skemaet.

Grundtilberedning er tilrettelagt med henblik på at formidle det faglige stof så letforståeligt som muligt. Teksten understøttes af et levende layout og en lang række fotos, som er udarbejdet specielt til formålet.

Ekstramaterialer
Du finder ekstramaterialer under downloads her på siden.

Indhold

Stegemetoder
Pandestegning
Ovnstegning
Friturestegning
Grillstegning

Kogemetoder
Kogning
Pochering
Braisering
Dampning

Jævnemetoder
Jævning med fedtstof og mel
Jævning med stivelse
Emulsion
Jævning med geléringsmiddel

Ordliste

Stikord

Forord

Det er med stor glæde, at Læremiddelfonden hilser denne nye bog velkommen. En bog, der sætter fokus på en af hjørnestenene i gastronomien: Grundtilberedning.

Udøvere af faget ved, hvor vigtigt det er at have den basale viden i orden. En nødvendig forudsætning for at kunne udøve sit fag på en kreativ og kompetent måde. En tilberedning kan være nok så kreativ og nyskabende, men hvis man ikke har tilberedt den ud fra grundprincipperne, bliver resultatet ikke den gastronomiske oplevelse, det var tænkt som. Derfor er denne bog så væsentlig.

At der så også er valgt en tilgang til stoffet, der udstråler glæde over emnet og en lyst til at komme i gang, er et yderligere plus.

Bogen er udviklet i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen i København, der skal have stor tak for at have stillet mandskab og køkken til rådighed.

Læremiddelfonden anbefaler alle skoler at bruge bogen.

Kenneth Novak
Formanden for Læremiddelfonden

Oktober 2014

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2014

ISBN:
9788770824781
Udgave: 3 Fag: Gastronom, Fødevarer, jordbrug og oplevelser Niveau: Grundforløb-Hovedforløb Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis
167 , 50 kr.
134 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution