IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
30 , 00 kr.
37 , 50 kr.
Geovidenskab i overblik

Geovidenskab i overblik

Denne titel indgår i fagpakken til fysik og fagpakken til naturgeografi.

Geovidenskab i overblik er en håndbog til den daglige undervisning af elever i geovidenskab og naturgeografi i det almene gymnasium og tekniske gymnasium. Bogen er en faglig oversigt over relevante formler, figurer, kort, tabeller samt notationer og benævnelser i overensstemmelse med læreplanen for geovidenskab. Det er dog ikke alle formler og begreber, der er nævnt i hæftet, som er indeholdt i kernestoffet til geovidenskab og dermed en forudsætning for den skriftlige prøve. Geovidenskab i overblik er sammen med et atlas til gymnasialt niveau og Databog fysik kemi væsentlig i undervisningen i geovidenskab. De formler, der er relevante både i fysik– og for geovidenskabsundervisningen, er identiske i de to håndbøger Geovidenskab i overblik og Fysik i overblik.

Anden udgave af Geovidenskab i overblik er resultatet af en grundig redigering af førsteudgaven. Hæftet er udvidet med materiale især inden for den geofaglige del af geovidenskab, som var sparsomt repræsenteret i første udgave. Dette er en naturlig udvikling, da første udgave udkom kort tid efter faget blev oprettet, og udgangspunktet var formelsamlingen Fysik i overblik. Grundlaget for dette redigeringsarbejde har været de mange gode tilbagemeldinger fra undervisere i geovidenskab.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
84 sider
Udg. dato:
09. feb. 2022

ISBN:
9788729007401
Udgave: 2 Fag: Fysik Niveau: B-A Uddannelse: STX,HTX,HF Forlag: Praxis Redaktør: Morten Blichfeldt Andersen
Når du køber en tidsubegrænset privatlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges én gang. Køber du flere privatlicenser, modtager du flere aktiveringskoder, der alle kan bruges én gang.
Kan kun købes af institutioner. Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode.

37 , 50 kr.
30 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution