IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
729 , 00 kr.
911 , 25 kr.
Gastronom

Gastronom

Lærebog for kok, smørrebrød og

Gastronom – lærebog for kok, smørrebrød og catering er fagets bog. Den følger bekendtgørelsen og lægger vægt på råvarekendskab, tilberedningsmetoder, anretning og teknikker til fx at udbene kød, udskære grøntsager og klare supper. Alt sammen rigt illustreret.

I denne udgave er der kommet et øget fokus på kød som råvare, og opskrifterne på retter med kød er også fornyet og er til 2 couverter. Bogen er gennemskrevet og revideret. Dertil har den fået helt nyt layout, og der er indsat mange nye billedserier af retter.

Ekstramateriale
Bogen indeholder en stor opskriftsamling, som suppleres med opskrifter.praxis.dk, hvor alle bogens og mange flere opskrifter ligger – lige til at skrive ud. Desuden er der også ekstramateriale som fx dansk-fransk/fransk-dansk ordbog og supplerende materiale til undervisningen. Adgang til ekstramaterialet kræver aktiveringskode, som du finder i bogen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
688 sider
Udg. dato:
01. jul. 2019

ISBN:
9788757129335
Udgave: 5 Fag: Gastronom Niveau: Hovedforløb-Hovedforløb Uddannelse: EUX,EUD Forlag: Praxis Redaktør: Katrine Mølggard Andersen
911 , 25 kr.
729 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution