Gå til hovedindhold
Privat
Institution
Hjem
Main navigation
  • Køb materialer
      • Gymnasiale uddannelser
      • STX
      • HF
      • HHX
      • HTX
      • EUX
      • Se alle
      • Erhvervsuddannelser
      • Grundforløb
      • Hovedforløb
      • Se begge
      • Forberedende grunduddannelse
      • FGU
      • Fagpakker til FGU
      • Voksenuddannelser
      • Sprogcentre
      • AMU
      • AVU
      • FVU
      • Se alle
      • Fagpakker til gymnasiet
      • Fagpakker
        Se nærmere på fagpakken til dit fag

        Med fagpakker fra Praxis får du alt til dit fag samlet ét sted: både bøger, undervisningsforløb og træningsmoduler. 

  • Bliv inspireret
      • Læs, lyt og se
      • Dyk ned i alt det gode indhold

        Her kan du fordybe dig i artikler, lytte til spændende podcasts eller se inspirerende Masterclasses og webinarer om aktuelle emner og nye udgivelser.

      • Magasiner
      • RELEVANS #1
      • RELEVANS #2
      • RELEVANS #3
      • RELEVANS #4
      • RELEVANS #5
      • RELEVANS #6
      • RELEVANS leder
      • RELEVANS leder #2
      • Praxisnær
      • Projekter
      • TrivselsLUP #1
      • TrivselsLUP #2
      • Diplomopgaver i erhvervspædagogik
  • Mød os
      • Forlaget
      • Om Praxis
      • Medarbejdere
      • Bestyrelse
      • Kontakt en af salgskonsulenterne
      • Signe, Mie, Helle
        Har du brug for hjælp til at komme i gang med dine materialer fra Praxis?

        Du kan altid booke et møde med Signe, Mie eller Helle, så hjælper de dig godt igang.

      • Vil du være forfatter?
      • Vil du være forfatter?
        Har du en idé til et nyt materiale?

        Hos Praxis søger vi løbende nye forfattere, og du er altid velkommen til at kontakte en af vores redaktører, hvis du har lyst til at være med på holdet. 

  • Få hjælp
      • Kundeservice og teknisk support
      • Kontakt os
      • Support og driftstatus
      • Spørgsmål og svar
      • Gå til praxisOnline
      • Leder du efter dine digitale læremidler?

        Klik her for at gå til praxisOnline, hvor du finder alle dine digitale adgange – både eBog+, webBøger, træningsmoduler og forløb. 

      • Moxis
      • moxis
        Din Moodle-partner

        Praxis' Moodle-løsning hedder nu moxis. Læs meget mere om dine muligheder her.

Right Menu
  • Søg
  • Log ind
Se kurv
Der er ingen resultater

Resultater på bøger ()

Resultater på andre sider ()

Se alle resultater
  • Hjem
  • /
  • EUD
  • /
  • Gastronom
  • /
  • Gastronom
Gastronom
Read Link
Læs et uddrag
Luk
Se læseprøven i fuld skærm

Gastronom

Bent Dahl
webBog Flere varianter
Fra
960,00 kr.
1.200,00 kr.
Institutionslicens, tidsubegrænset elev
Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode.
Unilogin
960,00 kr.
1.200,00 kr.
Institutionslicens, tidsubegrænset lærer
Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset lærerlicens, modtager du en aktiveringskode.
Unilogin
960,00 kr.
1.200,00 kr.
Privatlicens, tidsubegrænset
Når du køber en tidsubegrænset privatlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges én gang. Køber du flere privatlicenser, modtager du flere aktiveringskoder, der alle kan bruges én gang.
960,00 kr.
1.200,00 kr.
960,00 kr.
1.200,00 kr.
Log på med Unilogin
  • Beskrivelse
  • Yderligere info

Gastronom dækker hovedforløbet for specialet kok og den første del af hovedforløbet for specialet smørrebrød og catering.

Bogen gør eleverne køkkenklar, så de bl.a. kan anvende de mest gængse tilberedningsmetoder, og den giver dem kendskab til, hvilke råvarer der passer til hvilke metoder. Eleverne kan anvende og videreudvikle denne viden i kapitlerne Fra råvarer til ret og Menulære.

Eleverne får også et bredt kendskab til mange af de råvarer, som en gastronom arbejder med. Råvarerne er inddelt i kapitler fra fisk over fugl til firbenede dyr. Som udgangspunkt er omtalte frugter og grøntsager i bogen danske. Derudover indeholder bogen kapitler om desserter og det kolde køkken. Tilsammen skaber det rammen for, at eleverne kan se en sammenhæng i menuer, og indbyder således eleverne til at anvende kapitlet Sensorik, når de selv skal sammensætte retter og menuer. Bogen giver desuden en teoretisk forklaring på koblingen mellem køkkenteknikker og råvarers egenskaber.

Eleverne får ydermere støtte af kapitlet Køkkenudtryk og fremmedord, som forklarer fagudtryk og navne, der kendetegner flere klassiske retter. Dette giver eleverne en forståelse af, hvilke historiske madtendenser kokkefaget bygger på.

Ud over at bæredygtighed er et gennemgående fokus i bogen, byder Gastronom også på et helt nyt kapitel om bæredygtighed.

Foruden tekst indeholder bogen også opdaterede fotos og illustrationer samt spritnye film og podcast, der skaber variation og understøtter flere læringsbehov.

20. december 2024
0
9788729016151
Katrine Mølgaard Andersen
Praxis Forlag
06
Gastronom
Hovedforløb
EUD
Gymnasiale uddannelser
EUX

Praxis

 

Praxis Forlag A/S
CVR 41280921

København
Vognmagergade 7, 5. sal
1120 København K

Odense
Kochsgade 31D
5000 Odense

Rødekro
Hærvejen 8
6230 Rødekro

Kontakt kundeservice

Alle hverdage kl. 10.00-15.00

+45 70 23 85 87info@praxis.dk

Kontakt teknisk support

Alle hverdage 8.00-15.00

+45 70 23 26 72support@praxis.dk 

Følg os
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Praxis en del af Egmont, Danmarks største mediekoncern, der har bragt historier til live i mere end 100 år. Egmont er en dansk fond, som hvert år uddeler 100 millioner kroner til børn og unge, der har det svært.

Vi hører også under et af Danmarks største og førende læringshuse, Lindhardt og Ringhof Uddannelse, sammen med Alinea, Akademisk Forlag, GoTutor, Ordblindetræning og Forstå.dk.

back to top
Subfooter menu
  • Handelsbetingelser
  • Cookiepolitik
  • Persondatapolitik
Subfooter payment options
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Visa Electron
  • JCB
  • Maestro