IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
324 , 00 kr.
405 , 00 kr.
Fysik i øjenhøjde

Fysik i øjenhøjde

Gymnasiets B- og C-niveau

Kurt Jakobsen øser i denne bog af sin store fysiske indsigt i et veloplagt og inspirerende sprog, og han gør det i øjenhøjde. Men han gør det også med et særligt blik for den forunderlige tvetydighed, fysikken er påtvunget i sin beskrivelse af kvantemekaniske fænomener som fx dobbeltspalteeksperimentet og den fotoelektriske effekt.

Kurt Jakobsen er kendt for sit mangeårige engagement i faget fysik. Han har bl.a. været medlem af opgavekommissionen, ligesom han er en skattet forfatter til mange emnebøger i fysik.

Afsnit, der er kernestof på fysik C, er markeret med rødt. Øvrige afsnit til fysik B og supplerende stof til fysik C er markeret med grønt.

Bogen er spækket med opgaver, som baserer sig på dagligdags iagttagelser og opfordrer til den undren og nysgerrighed, der er selve grundlaget for faget fysik. Men bogen indeholder også mange udfordrende afsnit, hvor dagligdagen sprænges til fordel for fysikkens dybe erkendelser om stof, energi, tid og rum.

 

Læs mere >

< Læs mindre

  "Denne bog dækker dels det centrale stof på gymnasiets obligatoriske C-niveau og dels de emner der yderligere indgår på B-niveauet. Visse af afsnittene fra B-niveauet - f.eks.
  Kvant 4
  Vælg format
  På lager
  Udg. dato:
  01. jul. 2011

  ISBN:
  9788757127416
  Udgave: 1 Fag: Fysik, Naturvidenskabelig faggruppe Niveau: B-B Uddannelse: STX,HTX,HF Forlag: Praxis
  405 , 00 kr.
  324 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms

  Downloads

   "Denne bog dækker dels det centrale stof på gymnasiets obligatoriske C-niveau og dels de emner der yderligere indgår på B-niveauet. Visse af afsnittene fra B-niveauet - f.eks. om kvantitative energiformler - kan inddrages på C-niveauet efter behov og nogle kapitler kan bruges som valgfrit stof(...)" "Indholdet af bogen følger nøje lærerplanen. Der er således ikke meget overflødigt fedt. Pladsen udnyttes godt og der er en fin balance mellem tekst, tegninger og fotos(...)"
   Kvant 4
   Feltgruppe

   Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

   Modtag seneste nyt direkte i indbakken

    

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

    

   ja tak!

    
    
    
    
    
    
   v1.0.0-prx
   Praxis

   Køb læremidler og find Masterclasses mm.

   Fortsæt som:

   Privat

   For privatkunder og studerende.

   Du får vist priser inkl. moms.

   Fortsæt som privat
   Institurion

   For institutioner og virksomheder.

   Du får vist priser ekskl. moms.

   Fortsæt som institution

   Tilgå dine onlinematerialer

   PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
   JEG HANDLER SOM
   Privat
   Institution