IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
45 , 00 kr.
56 , 25 kr.
Fonders Naturvidenskabelige Opslagsbog

Fonders Naturvidenskabelige Opslagsbog

Fysikforlaget (LMFK)

Fonders Naturvidenskabelige Opslagsbog kan anvendes i gymnasiet naturvidenskabelige grundforløb og som et glimrende repetitionsværktøj og opslagsbog for elever i ungdomsuddannelserne.

Bogen er oprindeligt skrevet til grundskolens ældste klasser og naturfagsprøven i 9. klasse, og den er opbygget, så læseren får et godt overblik over naturfagenes indhold. Den indeholder de helt nødvendige formler, fagord og begreber og gør læringen meget lettere. Det har vist sig, at eleverne med denne opslagsbog på én gang opnår et bedre fagligt overblik og mere tid til at fordybe sig i naturfaglige problemstillinger med fokus på de relevante kompetenceområder.

Opslagsbogen bliver lige så uundværlig og nyttig i naturundervisningen, som en matematisk formelsamling altid har været i matematikundervisningen.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
65 sider
Udg. dato:
29. sep. 2021

ISBN:
9788729005643
Udgave: 1 Fag: NVG, Naturvidenskabeligt grundforløb, Biologi, Fysik, Kemi, Naturgeografi Niveau: C Uddannelse: STX,HTX,HF Forlag: Praxis Redaktør: Morten Blichfeldt Andersen
56 , 25 kr.
45 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution