IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
365 , 00 kr.
456 , 25 kr.
Elektronik og el-systemer

Elektronik og el-systemer

Moderne køretøjer er i høj grad præget af raffinerede, tekniske konstruktioner, der styres og overvåges af avanceret elektronik. Med denne bog får mekanikeren grundlæggende viden om elektronik, de enkelte elektronik- og el-komponenter, ledningsdiagrammer, lysteknik, elektronisk styring og databussystemer og meget mere. Derudover gennemgås måleteknik og måleudstyr samt diagnose og fejlfinding, herunder E-OBD.

Bogen kan anvendes af personvogns-, lastvogns- samt landbrugs- og entreprenørmaskinmekanikere og på efteruddannelseskurser inden for området.

Indhold

Elektriske grundbegreber

Jævn- og vekselstrøm

Serie- og parallelforbindelser

Præfikser

El-komponenter

Måleteknik og måleudstyr

Ledningsdiagrammer

Elektronisk styring

Databussystemer

Følere og aktuatorer

Strømforsyning og forbrug

Lysteknik

Diagnose og fejlfinding

Stikord

Forord

Dette er en kraftigt revideret og udvidet 6. udgave af bogen ”Grundlæggende elektronik – Transportområdet”. Ud over elektronik omhandler bogen også el-systemer. Derfor er titlen blevet ændret til det mere dækkende ”Elektronik og el-systemer”. Men den grundlæggende og basale viden om elektronik er stadig at finde i bogen.
Moderne køretøjer er i høj grad præget af raffinerede, tekniske konstruktioner, der styres og overvåges af avanceret elektronik.

Med denne bog får mekanikeren bl.a. viden om de enkelte elektronik- og el-komponenter, ledningsdiagrammer, lysteknik, elektronisk styring og databussystemer. Derudover gennemgås måleteknik og måleudstyr samt diagnose og fejlfinding, herunder E-OBD.

Bogen kan anvendes af personvogns-, lastvogns- samt landbrugs- og entreprenørmaskinmekanikere og på efteruddannelseskurser inden for området.

Forlaget ønsker at takke alle de firmaer, der venligt og velvilligt har stillet materiale til rådighed for brug i denne udgave.

Per Johnny Nørregaard fra Selandia, Slagelse, har stået for revideringen.

Oktober 2009

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2009

ISBN:
9788770820806
Udgave: 6 Fag: Auto Niveau: Hovedforløb Forlag: Praxis
456 , 25 kr.
365 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution